Pagyvenę klaipėdiečiai išsireikalavo suoliukų

Netoli „Aitvaro“ gimnazijos esančioje giraitėje žmonės jau gali džiaugtis naujais, seniūnijos iniciatyva pastatytais suoliukais.

Anot „Aitvaro“ seniūnijos seniūnaičio Dariaus Sadecko, tam, kad įrengti suoliukus buvo parašytas ir pateiktas projektas savivaldybei.  Šiuo metu įrengta 10 naujų suoliukų, nors buvo planuojama jų pastatyti daugiau.

„Pagal projektą vieno suoliuko įrengimas turėjo kainuoti apie 800 litų, tačiau eigoje jie dėl įvairių priežasčių gerokai pabrango ir galutiniame rezultate vieno suoliuko įrengimas kainavo tarp 1200 ir 1400 litų. Todėl jų kiekis ir sumažėjo nuo 16 iki 10“, - apgailestavo D. Sadeckas.

Seniūnijos atstovas teigė, jog naujais suoliukais ypač džiaugėsi senyvo amžiaus gyventojai, kurie dar prieš pateikiant projektą savivaldybei, patys rinko parašus, kad suoliukai šioje teritorijoje būtų sutvarkyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aitvaras

Aitvaras portretas
Klaipedoje seniuniju nera yra seniunaitijos. Visi pinigai skirti is Socialines apsaugos ir darbo ministerijos bendruomeniškumui stiprinti. Gerai, kad vyksta tokie atsinaujinimai, o seniunaiciai aktyvus.

Pranas

Pranas portretas
Žinau Klaipėdoje tik Girulių - Melnragės seniūniją, maniau, kad kitur seniūnaitijos ?

Pranui

Pranui  portretas
Giruliu ir Melnarages seniuniju Klaipedoje tikrai nebera
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių