Pagrobtu automobiliu važinėjosi po miestą

Sostinės pareigūnai į areštinę uždarė 20-metį, kuris su draugais sumušė vilnietį ir iš jo pagrobtu automobiliu važinėjosi miesto gatvėmis.

Kaip pranešė Policijos departamentas, 29 metų vyrą nusikaltėliai užpuolė šeštadienio vakarą, viename V.Maciulevičiaus gatvės namo kiemų. Kaip policijos pareigūnams pasakojo nukentėjusysis, jį grupė jaunuolių namo kieme apsupo apie 22.15 val.

Daug nesiaiškinę, jaunuoliai į darbą paleido rankas. Vyras buvo sumuštas, užpuolikai iš jo atėmė automobilio raktelius ir sėdę į 13-os metų senumo jo automobilį "BMW 525", nurūko.

Apie įvykdytą nusikaltimą vyras informavo policijos pareigūnus. Netrukus jau visa sostinės policija žinojo pagrobto automobilio, kurį nukentėjęs įvertino 15 tūkst. litų, duomenis.

Nusikaltėliai įkliuvo po daugiau nei trijų valandų – apie 1.30 val. pagrobtas automobilis buvo sulaikytas Taurupės gatvėje. Automobilyje buvo ir visi keturi vilniečio užpuolikai.

Automobilį vairavęs 20-metis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, o trys kartu su juo buvę 19-amečiai po apklausos paleisti į namus.

Dėl svetimo turto pagrobimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Sumuštas automobilio savininkui medikų pagalbos neprireikė, sumušimus vyras gydosi namuose.


Šiame straipsnyje: pavogtas automobilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių