Ozo parko gyventojai – fanai per prievartą

Speciali fanų zona po atviru dangumi prie Vilniaus arenos trečiadienį didelio susidomėjimo nesulaukė, tik garsi muzika pykdė aplinkinių namų gyventojus.

Po atviru dangumi žiūrėti krepšinio greta arenos susirinko vos kelios dešimtys Lietuvos rinktinės gerbėjų, glaudėsi po skėčiais, dengėsi apsiaustais.

„Tikėjomės, kad bus tiek, jog nesutilps visi, bet kaip tik prieš rungtynes pliaupti pradėjo. Jei visi suolai būtų po skėčiais, žmonių būtų pilna, bet kad dabar praktiškai nė vienas neuždengtas“, - pečiais gūžčiojo alų ir kepsnius pardavinėjančio paviljono pardavėjos.

Jokių nemalonumų neturėjo ir gausus būrys apsaugos darbuotojų. Kruopščiai kiekvieną atėjusįjį aptikrinę apsauginiai sakė, kad niekas nė nebandė prasinešti alkoholio.

„Žmonių nėra, nėra ir problemų. Vienas nešėsi limonado buteliuką, daugiau nieko“, - tikino apsauginis.

Gyventojai skundžiasi dėl triukšmo

Tačiau problemų, panašu, vis tik yra. Daugiabučių namų gyvenvietės „Ozo parkas“ naujakuriams jau apkarto kaiminystėje įrengta fanų zona: gyventojai, net neiškėlę kojos iš namų, jaučiasi dalyvaujantys fanų linksmybėse.

„Bet mums visai nelinksma. Reikia migdyti vaikus, rytoj anksti keltis į darbą. Tačiau muzika groja taip garsiai, tarsi viskas vyktų mūsų balkone“, - portalui diena.lt skundėsi viena „Ozo parko“ gyventoja.

Paskambinusi bendruoju pagalbos telefonu ji teigė sužinojusi, kad leidimas triukšmauti prie arenos įrengtoje specialioje zonoje išduotas iki 23 val.

„Dar labiau pribloškė policijos pareigūnas, kuris, perskambinęs telefonu, ėmė šaipytis, atseit mes čia vieninteliai, kurie skundžiamės ir jie dėl mūsų tikrai nenutrauks Europos krepšinio čempionato“, - pasakojo vilnietė.

Europos krepšinio čempionato dalyviai į Vilnių persikėlė trečiadienį ir „Siemens“ arenoje žais visą savaitę, paskui rungtynės kelsis į Kauną.


Šiame straipsnyje: fanų zonaOzo parkastriukšmas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaidas

Vaidas portretas
Na bet rimtai - gi arena stovėjo seniau, nei namai. Gal sakau išvis čempionatą vykdykime miško pievoje, nors tada žvėreliams trukdys.

ach

ach portretas
bet ar zvereliai zais geriau ? :D su Pergale !!!

tai nepatenkintai motinai

tai nepatenkintai motinai portretas
suprantu jus. bet cempionatas lietuvoj gali but karta per 20 metu jei ne daugiau... argi jus nenorit savo vaikuciu isaugint kad jie butu auginami tokioj lietuvos dvasioj uz krepsini ? negi nenorit kad jie didziuotusi Lietuva ?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių