„Ozo“ naktinis išpardavimas nesulaukė pirkėjų antplūdžio (dar papildyta)

Penktadienį vakare prekybos ir laisvalaikio centre „Ozas“ laukė minios pirkėjų, tačiau komplekso administracijos uoliai saugota nuolaidų paslaptis nesuviliojo vilniečių ir miesto svečių.

Iki 1 val. nakties veikusiose parduotuvėse pirkėjų buvo tiek, kiek paprastą darbo dieną, o siūlomos nuolaidos: nuo 20 iki 40 proc. nesulaukė didžiulio susidomėjimo.

Portalo kalbinti naktiniai prekybos centro lankytojai pasakojo atėję čia vedini smalsumo, o ne noro apsipirkti.

Apie 23 val. atskirose parduotuvėse vienu metu buvo galima matyti po keturis-penkis smalsuolius, kai kuriose būriavosi kiek daugiau liaudies. Kitos nesulaukė nė tiek.

Maisto prekėmis prekiaujančiai parduotuvei „Prisma“ bene labiausiai sutrukdė draudimas po 22 val. prekiauti alkoholiu.

Naktinio apsipirkimo akcijai artėjant pabaigos link, apie 00.30-1.00 val., prie „Ozo“ išėjimo taip pat nesigrūdo minios. Smalsumo atvesti vilniečiai nedideliais būreliais traukė iš prekybos ir pamogų centro, tačiau jokių grūsčių nei pirkiniais apsikrovusių klientų nepastebėta. Entuziazmu netryško ir „Ozo“ parduotuvės. Vienų įstaigų pardavėjos tik vangiai sutiko besilankančius klientus, kitos parduotuvės tik deklaravo paramą naktiniam išpardavimui, tačiau atvirai skelbė netaikančios jokių specialių nuolaidų.

Regis, naktinis išpardavimas nepateisino prekybos ir pramogų centro šeimininkų lūkesčių. „Tikimės sulaukti visų Lietuvos žmonių, kurie šiąnakt Vilniuje norėtų patirti kitokius apsipirkimo įspūdžius“, - portalui dar prieš akciją sakė „Ozo“ atstovas Faustas Tolkusinas, paklaustas, kiek žmonių prekybos ir pramogų centro administracija tikisi sulaukti renginyje.

Pašnekovo teigimu, „Ozo“ lankytojų saugumas bus užtikrintas, nepriklausomai nuo to, kiek žmonių susirinks į naktinį išpardavimą. „Nepriklausomai nuo žmonių skaičiaus, centro valdytojų komanda visuomet yra pasiruošusi užtikrinti pirkėjams norimą komfortą ir saugumą“ , - tikino F.Tolkusinas.

Naktinis „Ozo“ išpardavimas prasidėjo penktadienį, 22 val., ir truko iki 1 val. nakties.


Šiame straipsnyje: pc ozasnaktinis išpardavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių