„Oze“ atsidarė dar viena parduotuvė

Savaitgalį prekybos ir pramogų centre „Ozas“ duris atvėrė vokiškais indais iš nerūdijančio plieno prekiaujanti parduotuvė „Gipfel“.

Tai viena iš dviejų prekybos vietų, papildžiusių „Ozo“ nuomininkų sąrašą per gegužę ir septinta nuo metų pradžios.

„Sumažėjus gyventojų perkamajai galiai, kai mažai verslų imasi plėtros, auginti nuomininkų skaičių – nelengvas uždavinys. Tuo tarpu vartotojas šiuo metu tapo dar išrankesnis – jis ieško ne tik geros kainos, bet ir išskirtinio produkto, už kurį ryžtasi išleisti kruopščiai skaičiuojamus bei taupomus pinigus“, – pranešime spaudia cituojama prekybos ir pramogų centro vadovė Inga Navickaitė.

Pasak jos, įvertinus dabartines sąlygas mažmeninėje prekyboje, tariantis su nuomininkais, atsižvelgiama tiek į pirkėjų poreikius, tiek į prekybininko galimybes juos tenkinti bei verslo perspektyvas. „Iki šiol šiuos kriterijus pavyksta sėkmingai suderinti. Tai liudija faktas, kad naujos parduotuvės mūsų centre duris atveria kiekvieną mėnesį“, – nurodo I. Navickaitė.

Gegužės pabaigoje „Oze“ pradėjo veikti ir specializuota mėsos gaminių parduotuvė „Lietuviškos mėsos fabrikas“. Joje prekiaujama šviežia šalies ūkiuose užauginta bei laukinių gyvūnų mėsa, taip pat vyniotiniais, paštetais, kepiniais, karšto ir šalto rūkymo, vytintos ir virtos mėsos gaminiais, kurių parduotuvę valdanti bendrovė „Švaistūnas“ siūlo daugiau nei 150 rūšių. 


Šiame straipsnyje: Ozas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių