Orai Kaune: šaltis šiek tiek atlėgs, snigs (atnaujinta)

Sinoptikų prognozės ateinančiam savaitgaliui - šaltis atlėgs, o ciklonas pakeis orų pobūdį. Pasirodys kritulių – sniegas kai kur kaitaliosis su šlapdriba.

Lietuvos automobilių kelių direkcija praneša, kad 13 val. pietinėje Lietuvos dalyje snigo ir pažeme pustė, o Marijampolės savivaldybėje - stipriai, matomumas vietomis iki 150 m. Čia magistralinių ir krašto kelių dangos provėžotos, vietomis yra sniego liežuvių. Eismo sąlygos sudėtingos.

Magistralinių ir krašto kelių pabarstytos dangos drėgnos, kitur daugiausiai sausos. Krašto keliai kai kur, dažniausiai miškingose vietovėse, su nedidelėmis provėžomis. Eismo sąlygos normalios.

Rajoniniai keliai daug kur pasidengę privažinėtu sniegu, kai kur provėžoti. Šie keliai, o ypač asfaltuoti jų ruožai, yra slidūs. Eismo sąlygos juose žiemiškos.
Naujus duomenis apie sąlygas Lietuvos keliuose pateiksime po 16 val.

Orų prognozė:

Ketvirtadienį Kaune dar spaudžia šaltis, termometrų stulpeliai rodo apie 11 laipsnių. Penktadienio naktį - apie 11, dieną - apie 7 laipsnius šalčio. Šeštadienį snigs mažiau, naktį bus apie 10, dieną - apie 6 laipsnius, o sekmadienį išsilaikys panašūs orai.


Šiame straipsnyje: orai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių