„Optic City“ užsidaro. Nuolaidos net iki 60 proc.

Tuštėjimo meto šmėkla pasiekė ir Gedimino prospekto atkarpą Katedros aikštės prieigose. Apie paskutinį išpardavimą užsidarymo proga paskelbė parduotuvės „United colors of Benneton“ kaimynystėje įsikūrusi optika "Optic City“. Uždarymo proga optikoje taikomos solidžios net iki 60 proc. dydžio nuolaidos.

Vardinius „Gucci“ ir kitų prekės ženklų akinius nuo saulės galima įsigyto 30-40 proc. pigiau. Optiniai akiniai parduodami 40-60 proc. mažesne kaina. Todėl akinius, kainavusius daugiau nei 600 litų, galima įsigyti už 200 litų ir pigiau. Optikos salone kalbinta pardavėja prasitarė, kad galima derėtis ir dėl dar didesnių nuolaidų.

„Optic City“ iš nuomojamų patalpų turi išsikraustyti iki birželio 1 d. Todėl akcijomis ir nuolaidomis klientai gali pasinaudoti iki gegužės 25-osios. Dar kelias dienas optika pasilieka išsikėlimui ir inventoriaus išmontavimui.

Kol kas nėra apsispręsta, ar nuo šiol Vilniuje bus vienu salonu „Optic City“ mažiau, ar jis pastogę ras kuriame nors iš didžiųjų sostinės prekybos centrų.

Optika Gedimino prospekto pradžioje jau kuris laikas nesulaukdavo tokio klientų srauto, kad apsimokėtų išlaikyti brangias salono patalpas.

„Optic City“ salonas adresu Gedimino per. 32A artimiausiu metu išsikraustyti neketina. Bent kol kas tai bus vienintelis "Optic City" salonas Lietuvoje. 

Diena.lt dar žiemą rašė, kad Vilniaus Gedimino prospektas išgyvena sunkius laikus. Iš brangiausios Lietuvos gatvės vienas po kito bėga prekybininkai, restoranų savininkai ir net bankininkai. Ypač niūru prospekto atkarpoje nuo Lukiškių aikštės Seimo link, kur užrašai "užsidarėme", "užsidarome", "nuolaidos uždarymo proga" badyte bado akis.

Dėl merdinčio prospekto verslininkai kaltina miesto valdžią, priėmusią sprendimą drausti prospekte statyti automobilius net šeštadieniais. Dirbtinai sukurtos kliūtys esą sumažino žmonių srautus ir sumenkino prospekto patrauklumą. Potencialūs pirkėjai mieliau renkasi prekybos centrus.
 


Šiame straipsnyje: Gedimino prospektas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių