O.Pikul į pirkinių maratoną atvyksta tiesiai iš Turkijos

Šį šeštadienį, 12 valandą, laidų vedėjas Jogaila Morkūnas, humoristas Vitalijus Cololo,  dainininkas Merūnas Vitulskis, aktorius  Gytis Šapranauskas,  stilistas Mantas Petruškevičius, verslininkė Rasa Arlauskienė, televizijos laidų vedėja  Aistė Paškevičiūtė,  dainininkės Oksana Pikul, Ieva Stasiulevičiūtė, Skaistė Steikūnaitė atsiduos aistrai pirkti.

Lapkričio 11-13 dienomis prekybos ir pramogų centre „OZAS“ vykstančiame pirkinių maratone  Lietuvos žvaigždės demonstruos savo apsipirkimo įgūdžius. Jų laukia sudėtinga užduotis –garsūs Lietuvos vyrai turės per dvi valandas parinkti drabužius dailiosios lyties atstovėms, o merginos turės stilingai aprengti vyrus.

Bus įdomu dalyvauti pirkinių maratone kai paprastam pirkėjui. Sutikau, nes noriu įrodyti, kad skoningai rengtis galima ir perkant Lietuvos parduotuvėse. Vilniuje galima rasti kokybiškų prekės ženklų“, - sako stilistas Mantas Petruškevičius.

Laidų vedėjas ir renginių organizatorius Jogaila Morkūnas sako, kad pirkti yra vienas malonumas ir puikus laisvalaikio praleidimas. „Daugumai vyrų tai nepatinka, tačiau aš prekybos centre jaučiuosi kaip žuvis vandenyje“, - sako J. Morkūnas.

Dainininkė Oksana Pikul atvyksta į pirkinių maratoną tiesiai iš Turkijos.  „Mums, moterims, „šopingas“  visada buvo ir yra tikra atgaiva. Juk taip malonu nusipirkti kažką gražaus, pradžiuginti dovanomis mylimą žmogų arba artimuosius, todėl  neatsispyriau pagundai apsipirkti Lietuvoje ir atvykstu į pirkinių maratoną tiesiai iš Turkijos. Mūsų visų laukia smagus renginys“ , - sako įsitikinus Oksana Pikul.

Televizijos laidų vedėja Aistei Paškevičiūtei „šopingas“ taip pat teikia malonumą. Tiesa, Aistė nesivaiko mados. Jai svarbiausia stilius, vidinis komfortas ir harmonija. Tačiau iš mados tendencijų televizijos žvaigždė pasisemia idėjų. vidinis komfortas ir harmonija. „Artėja Kalėdos, todėl pirkinių maratonas – tai puiki galimybė ne tik atnaujinti garderobą, bet ir surasti dovanų artimiesiems“, - sako A. Paškevičiūtė.

Garsus Lietuvos tenoras Merūnas Vitulskis pripažino, kad  prekybos centruose dažniausiai lankosi su žmona Erika. „Dažniausiai renkuosi plačius švarkus, laisvas kelnes. Spalvos – ruda ir pilka.  Vilkėdamas drabužius, turiu jaustis laisvai.  Su Erika visuomet tariamės, drabužius ir avalynę renkamės kartu“, -- pasakoja M. Vitulskis.


Šiame straipsnyje: Oksana Pikulapsipirkimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių