Operos scenoje – V.Vyšniausko jubiliejus

Neįtikėtiną sėkmę pelnė Nacionalinio operos ir baleto teatre įvykęs“Kristian Benedikt Gala“ koncertas, skirtas Vaido Vyšniausko 40-mečiui pažymėti.

Garsus ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje tenoras šiandien besidarbuojantis Nacionaliniame operos ir baleto teatre pats pradėjo koncertą atlikęs ariją, kurioje nuskambėjo žodžiai „paslaptis užrakinta manyje ir niekas nežino mano vardo“.

Pats jubliatas ienas pirmųjų atliko ir Canio arija iš operos „Pajacai“.

Į koncertą V.Vyšniauskas, užsienio publikai labiau žinomas Kristian Benedikt slapyvardžiu, pasikvietė nemažai garsių užsienio atlikėjų. Su pastaraisiais žymusis Lietuvos dramatinis tenoras, susipažino dirbdamas užsienyje. Ši kartą jubiliejinežiame koncerte apsilankė garsusis italų diigentas Marcello Mottedelli, sopranas iš Rusijos, pavergusi Skandinavijos operos gerbėjų širdis Jana Klein, Baritonas Larsas Fosseris iš Danijos ir eilė kitų pasaulinio lygio žvaigždžių.

Garsūs svečiai pasirodė ne tik scenoje, bet ir žiūrovų tarpe. Į koncertą atvyko žinomi Lietuvos verslininkai, šou pasaulio atstovai. Į renginį atvyko ir kaip žiūrovas jame dalyvavo dar vienas garsus tenoras Virgilijus Noreika.


Šiame straipsnyje: Operos ir baleto teatras

NAUJAUSI KOMENTARAI

vytautas

vytautas portretas
40 metu tai ne jubiliejus o gimtadienis. Koncertas baisi saviveikla be Lars Fosser iš Danijos dar kažkiek Jana Klein iš Rusijos daugiau nieko negalima buvo klausytis. Pats Vaidas baubė centro nerasta. Matilda Paulson iš Švedijos ir estas Atlan Karp vienas cirkas. Metami dideli pinigai daroma save reklama Vaidui Vyšniauskui nepavyko. Kviestiniai nesugebėjo net salės užpildyti.Bet Vaidai neįsijaudink H.Hoholtas tau daug laupsiu prirašys.

to Vytautas

to Vytautas portretas
Vaidui ner ko jaudintis: "sunys loja, karavanas juda tolyn..." :) Linkiu tamstai nesprogt is pavydo ir tai turbut bus kone didziausias paties pasiekimas, nes sprendziant is rasliavos girdisi nevykelio balselis, kuriam taip ir nepavyko atsvesti savo "gimtadienio". Na, o koncertas buvo auksciausio meninio lygio, nes pati ji klausiau (beje, pati nusipirkusi bilieta). Operos Tearo orkestras diriguojamas maestro Mottadelli skambejo itin graziai. Visi solistai isties parode auksta vokalini lygi ir pats Vysniauskas pasirode itin ispudingai, ypac atlikdamas Eleazaro arija. Linkiu sekmes musu gerbiamam tenorui!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių