N.Venckienei būtų geriausia pasitraukti iš teisėjų?

Neringai Venckienei geriausias kelias būtų pasitraukti iš Kauno apygardos teismo teisėjos pareigų, sako Teisėjų tarybos ir Lietuvos Aukščiausiojo Teismo pirmininkas Gintaras Kryževičius.

„Geriausias kelias, mano požiūriu, būtų tiesiog pasitraukti iš teisėjų korpuso savo pareiškimu“, – sekmadienį transliuotoje Lietuvos televizijos laidoje „Savaitė“ sakė G.Kryževičius.

Pasak jo, dukterėčios globos siekianti teisėja dabar yra „dualistinėje padėtyje: viena vertus, kaip teisėjas, kuris turi vykdyti sprendimus ir rodyti pavyzdį, kaip laikytis teisės, kita vertus, turėdamas tam tikrų savo įsitikinimų“.

G.Kryževičius sakė neabejojantis, kad ir pati N.Venckienė jaučia tam tikrą diskomfortą.

„Gal neparodo savo elgesiu, bet tikrai jaučia diskomfortą, kad yra įtampa dirbant tiesioginį teisėjo darbą, t.y. nagrinėjant bylas“, – kalbėjo G.Kryževičius.

Teismas yra nusprendęs, kad šiuo metu pas N.Venckienę gyvenanti jos brolio Drąsiaus Kedžio mažametė dukra turi būti perduota motinai Laimutei Stankūnaitei. Šis teismo sprendimas iki šiol nėra įvykdytas.


Šiame straipsnyje: KedysStankūnaitėVenckienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

ji

ji portretas
seniai teisejos varda pamyne ir purvais apdrabste mantija,kuria grybauskaite pabijojo nuplest,ta zino kiekvienas,bet mergaites neatiduos ,tai butu jospacios susinaikinimas,o kad zudo mergaite jai nusispjaut ,kaip ir begalviui tevui.,ji nieko nereiske,nes ja atidave vilkei.

sitas

sitas portretas
teismo pirminkas tikrai nenulipes nuo kryziaus, bet jau laikas, kad prezidente prikaltu ji prie jo.

jj

jj portretas
LIETUVOJE YRA TIK VIENAS DIEVAS TEISEJAS KUR ZMOGUS TURI ATSIKLAUPES VYKDYTI JO NUOSPRENDZIUS JAIGU JIE IR NETEISINGI NES KITAIP BUSI PATVARKYTAS
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių