Nusižudyti grasinę sutuoktiniai slėpėsi Trakuose

Dėl skolų nusižudyti grasinę sutuoktiniai rasti gyvi ir sveiki. Visą laiką, kol jų lavonų nesėkmingai ieškojo pareigūnai, Osvaldas ir Leokadija Dumbriai, gyveno Trakuose.

Čia juos rado sūnus.

Ieškoti dingusių Dumbrių buvo pasitelktos didelės policijos pajėgos. Jų lavonų nuo trečiadienio ieškota ir Miškuose, ir Neryje.

62 metų O.Dumbris ir jo 55-erių metų žmona L.Dumbrienė iš savo namų Skroblų gatvėje išėjo pirmadienį apie 20 val. Sutuoktinių paiešką pradėjo jų suaugęs sūnus, antradienį gavęs registruotą laišką, kuriame tėvai rašo, jog prislėgti finansinių rūpesčių jie nusprendė pasitraukti iš gyvenimo. Teigiama, kad bedarbiai Dumbriai buvo paėmę apie 10 tūkst. litų iš greituosius kreditus suteikiančių bendrovių, tačiau nesugebėjo jų išmokėti.

Susirūpinęs sūnus, tėvams bandė prisiskambinti į jų mobiliuosius telefonus, tačiau jam niekas neatsiliepė. Vėliau, paaiškėjo, kad Dumbriai telefonus paliko savo namuose.

Tą pačią dieną sūnus kreipėsi į policiją. Buvo paskelbta dingusių sutuoktinių paieška. Dingusių žmonių ieškojo Vilniaus 2-ojo policijos komisariato pareigūnai, Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato paieškos grupė, Patrulių kuopos pareigūnai, Nerimi su valtimi plaukioja Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojai.


Šiame straipsnyje: dingo be žinios

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių