Nukentėjo „Bitės“ pastatą puošę vyrai

Kalėdinėmis girliandomis puošdami „Bitės“ pastatą Vilniuje iš beveik trijų metrų aukščio nukrito du vyrai. UAB „Doverta“, kurios darbuotojai puošė pastatą, savininkai apie įvykį kalbėjo nenoriai.

Ketvirtadienio rytą du UAB „Doverta" vyrai puošė mobiliojo ryšio paslaugų bendrovės „Bitės" pastatą Vilniuje, Žemaitės g.15.  

Vilniaus apskrities vyriausiasis komisariato duomenimis, apie 9 val. 49-erių ir 23-ejų metų vyrai buvo pristatyti į ligoninę, nes iškrito iš keltuvo, buvusio apie trijų metrų aukštyje. Pirminiais duomenimis, vyrų gyvybei pavojus negresia.

Apie įvykį informuota Valstybinė darbo inspekcija, kuri tirs, ar vyrai susižeidė dėl darbo saugumo pažeidimų.

Reklamos projektavimo ir gamybos įmonės „Doverta" direktorius ir vienas iš savininkų Gintaras Tubis portalui sakė, kad darbuotojai tikrai stipriai nesusižeidė ir jis net negirdėjo,  kad jie būtų nukritę.

Kitas „Doverta" savininkas, Virginijus Tubis, tiesiogiai bendravęs su „Bite“, portalui sakė, kad nelaimė įvyko lūžus keltuvo kilimo mechanizmui. Anot jo, darbuotojai smarkiai nenukentėjo, tačiau vienam iš jų lūžo šonkaulis.

Portalo kalbintas Valstybinės darbo inspekcijos Vilniaus skyriaus vadovas Vilius Mačiulaitis sakė, kad jie nuo vakar dienos inspekcija tiria įvykį ir aiškinasi aplinkybes.

„Bitės" atstovė spaudai Rūta Latinytė portalui sakė, kad bendrovė susirūpino nukentėjusiais vyrais. Anot jos, sužeisti vyrai sąmoningos būklės buvo nuvežti į ligoninę.  „Bitės" pastatas, ant kurio vyrai kabino dekoracijas,  kol kas liko nepapuoštas.


Šiame straipsnyje: Bitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių