Nori tapti žvaigžde? Tamsta ieškomas!

Vilniaus muzikos klube „Tamsta" rengiama akcija, kurios metu visi norintieji galės nusifotografuoti ir dalyvauti atrankoje į kino aktorius ar reklamos veidus.

Šį penktadienį (lapkričio 28 d.) gyvos muzikos klube „Tamsta" įgyvendinamas projektas „Tamsta ieškomas". Jo metu visus atvykusius pasiklausyti muzikos, pasitiks fotografai. Norintieji bus fotografuojami ir registruojami atrankos duomenų bazėje, kad ateityje taptų pretendentais nusifilmuoti kine, TV seriale, muzikiniame klipe ar reklamoje. Pretendentų bus prašoma palikti savo kontaktinę informaciją, mainais jie gaus skrajutes su duomenimis apie projektą.

Projektą kartu įgyvendina muzikos klubas „Tamsta"  ir UAB „ASAP management".

 „Tamstos" koncertų salėje klausytojai jausis lyg parke - bus įrengta stilizuota gatvė su jaukiais žibintais, suoliukais ir medeliais.

Šiuo renginiu siekiama pakeisti žmonių nuomonę apie atlikėjų atranką. Juk atlikėjų atranka gali būti smagiai su draugais praleistas laikas, kuris vėliau netgi suteiks galimybe užsidirbti ir nusifilmuoti.

Renginio metu scenoje pasirodys geriausi gyvo garso atlikėjai:  Domas Aleksa (bosistas), Darius Rudis (mušamieji), Eduardas Armonas (gitara), Liutauras  Janušaitis (klavišiniai), Aurimas  Rimeikis (trimitas), Alvydas Mačiulskas (saksofonas), Mindaugas Vadoklis (trimitas), Aleksandras  Raichenoks (saksofonas), Daiva Starinskaite (vokalas), Girmantė (pritariantis vokalas). Tikimasi, kad muzikantai demonstruos ne tik savo talentą, bet ir puikų šou. Visą vakarą skambės soul ir funk stiliaus muzika.

„The Sounds of Motown" yra A.I.R Funk Orchestra & Divah Dee (Daivos Starinskaitės) bendras projektas, kurio metu bus grojamos kultiniais laikomos studijos „Motown" kompozicijos. Tai  D.Starinskaitės sena svajonė, kuriai galiausia  lemta išsipildyti. Koncerte bus grojamos legendiniais tapusių atlikėjų - Marvin Gaye, Aretha Franklin, „The Supremes", „The Temptations," „Jackson 5", Chaka Khan, Roy Ayers ir kitų -  kompozicijos. Visas dainas atliks Daiva Stravinskaitė, kuri jau  pažįstama kaip kerinčio, užburiančio vokalo savininkė, ištikima hiphopo ritmams.


Šiame straipsnyje: kastingasTamstaaktorius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių