„Nokia Trends Lab“ vakarėlis žavėjo publiką

Savaitgalį Vilniuje ketvirtą kartą vykusio pasaulinio vakarėlių ciklo „Nokia Trends Lab“ renginyje dalyvavusios šokių muzikos žvaigždės privertė stipriau plakti ne vieno melomano širdį.

„„Nokia Trends Lab“ vakarėlis savo dydžiu ir netikėtais eksperimentais pribloškė net ir visko mačiusius Lietuvos klubinėtojus. Įspūdingi pasirodymai, gyvai atliekama elektroninė muzika ir eksperimentai su mobiliosiomis technologijomis puikiai papildė vienas kitą ir dar kartą parodė, kad menas, muzika ir technologijos gali būti puikiai suderinami“, – sakė „Nokia Lietuva“ Rinkodaros vadovė Raivara Šemetulskytė.

Po užsienio žvaigždes apšildžiusio lietuvių didžėjaus St. Stereo ant scenos užkopė atlikėja Sophie Ellis-Bextor, kurią publika pasitiko audringomis ovacijomis.

Britė savo kerinčiu balsu ir išvaizda nuo pačių pirmųjų pasirodymo pavergė publiką, o garsiausius kūrinius – „Take Me Home“, „Murder on the Dancefloor“, „Catch You“ – kartu su ja dainavo ir visa salė.

Po britės „Nokia Trends Lab“ scenoje pasirodęs vokiečių duetas „Booka Shade“ surengė tikrą gyvai atliekamos electrohouse muzikos fiestą, kurioje šėlo elektroninės muzikos gerbėjai. Nuo pačių pirmųjų savo pasirodymo akimirkų „Booka Shade“ vertė kilnotis buvusios sporto arenos, kurioje susirinko keli tūkstančiai žiūrovų, stogą. Vokiečiai pateisino savo reputaciją, kaip įspūdingų vaizdo reginių ir muzikos garsų atlikėjai – net ir nulipus nuo scenos publika nenustojo skanduoti „Booka Shade“ pavadinimo. Dainas turų metu kuriantys atlikėjai neatmetė galimybės, kad jų vizito Vilniuje metu gali gimti naujas dueto kūrinys.

Vakaro pabaigoje prie didžėjaus pulto stojęs Andy Cato iš grupės „Groove Armada“ sužavėjo publiką užgrojęs pirmąsias dainas iš mobiliojo telefono. Andy Cato nepaleido publikos iki pat vakarėlio pabaigos 4 val. ryto ir nepamiršo palepinti susirinkusiųjų garsiausiais „Groove Armada“ kūriniais, tarp jų – ir garsiąja „Superstylin“.

„Nokia Trends Lab“ yra Europoje vykstančios gyvos muzikos renginių ciklas. Keletą savaičių iki renginio organizuojami išankstiniai eksperimentai, kuriuose menui pasitelkiamos mobiliosios ir interneto technologijos. Eksperimentų vykdymą prižiūri ir vėliau bendrą kūrybinį rezultatą sukuria bei renginiuose pristato žinomi meno vadovai. 2007 metais „Nokia Trends Lab“ renginiai vyko Vokietijoje, Prancūzijoje, Airijoje, Lenkijoje, Graikijoje, taip pat Lietuvoje.


Šiame straipsnyje: nokia trends lab

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių