„Nokia Trends Lab" naktį - muzikos žvaigždynas

Ilgai laikytos paslaptyje „Nokia Trends Lab" naktį koncertuosiančios muzikos pasaulio žvaigždės nušvito. Lapkričio 14-ąją Vilniuje koncertuos net trys garsūs atlikėjai - unikalaus balso britų pop atlikėja Sophie Ellis-Bextor, electrohouse duetas „Booka Shade" ir „Groove Armada" DJ set‘ą su Andy Cato.

Britų dainininkė Sophie Ellis-Bextor surengs savo pirmąjį valandos trukmės koncertą Lietuvoje. Daugeliui lietuvių puikiai pažįstami šios dainininkės hitai, pradedant 2001-ųjų „Murder On The Dance Floor", „Take Me Home", „Music Gets The Best Of Me", ir baigiant naujausiais „Catch You", „Me And My Imagination" ar „Off And On" kūriniais.

Gerokai po vidurnakčio „Nokia Trends Lab" svečiai scenoje išvys gyvai electrohouse stiliaus muziką atliekantį duetą iš Vokietijos „Booka Shade". Jų šokių muzika gerai pažįstama ne tik Europos, bet ir Šiaurės bei Pietų Amerikos, Australijos naktinių klubų ir open air festivalių lankytojams. Bene plačiausiai klubiniuose vakarėliuose ir įvairiuose remiksuose skambantys kūriniai yra „Mandarine Girl" ir „Body Language" (su M.A.N.D.Y.).

Trečioji, tačiau lygiai taip pat ryški „Nokia Trends Lab" vakarėlio žvaigždė Andy Cato iš grupės „Groove Armada", garsėjančios „Superstylin", „If Everybody Looked The Same", „I See You Baby" hitais.


Lapkritį įvyksiantis renginys bus jau ketvirtasis Lietuvoje. Šiais metais šokių muzikos gerbėjai laukiami buvusioje Sporto arenoje (Olimpiečių g. 3), šalia Vilniaus sporto rūmų.


Šiame straipsnyje: nokia trends lab

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių