Neringos gyventojai raginami padėti valyti kiemus nuo sniego

Atsižvelgiant į sudėtingas oro sąlygas, Neringos savivaldybės meras Antanas Vinkaus iniciavo savivaldybės administracijos atstovų ir Neringos įstaigų vadovų pasitarymą, kurio metu aptarta padėtis Kuršių nerijoje.

Kaip informavo Neringos savivaldybės administracijos Civilinės ir priešgaisrinės saugos tarnybos vedėjas Raimondas Žičkus, vadovaujantis kriterijais būtų galima savivaldybėje skelbti ekstremaliąją situaciją, tačiau visos tarnybos su esama padėtimi kol kas susitvarko. Hidrometeorologinės tarnybos duomenimis, vėjas antros dienos pusėje turėtų rimti, tad pustymo nebebus.

Kaip informavo bendrovės „Neringos komunalininkas“ vadovė Danguolė Seselskytė, žiemos tarnyba budi visą parą, gatvės nuolatos valomos, tačiau reikalinga gyventojų pagalba prižiūrint kiemus. Kreiptis į gyventojus nusprendė savivaldybės meras A. Vinkus.

„Kviečiame susitelkti ir nuo sniego išvalyti savo kiemus, nuošalesnius takus. Ypatingai kviečiame būti geranoriškus kaimynystėje gyvenančių vyresnio amžiaus žmonių atžvilgiu. Gyventojų pagalba leis komunalininkams dar operatyviau ir geriau prižiūrėti gatvės ir šaligatvius“, - padėti valyti sniegą ragina Neringos savivaldybės meras.

Neringos miesto policijos komisariato viršininkas Sigitas Šveikauskas ragina gyventojus kelyje elgtis atsargiai ir atsakingai planuoti keliones, važiuoti tik esant būtinybei.


Šiame straipsnyje: sniegasNeringažiema

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimas

Klausimas portretas
Kiemą nuo sniego ar sniegą nuo kiemo? Beraščiai...

O

O portretas
Tinkis Vinkis priešakyje.

Veja

Veja portretas
kam tie kiemai, svarbu sniegas liktų
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių