Nepastabumo kaina – trys sudaužyti automobiliai

Penktadienį rytą Vilniuje šalia Spaudos rūmų vairuotojas bandė sankryžą perlėkti degant raudonam šviesoforo signalui. Įvyko avarija, sudaužyti trys automobiliai.

Automobilio „Mazda“ vairuotojas važiuodamas Laisvės prospektu bandė perlėkti pro sankryžą su Pilaitės prospektu. Automobilis rėžėsi į merginos vairuojamą „Pegeot“. Avarijos kaltininko automobilis dar apgadino ir „Mitsubishi“.

„Stovėjau Pilaitės prospekte prie sankryžos, užsidegė žalia – pajudėjau. Kai įvažiavau į sankryžą – smarkus smūgis, net apsuko“, – sakė automobilio „Mitsubishi“ vairuotojas. Jis sako, kad automobilio „Mazda“ vairuotojui jau seniausiai degė raudonas šviesoforo signalas.

„Nepastebėjau šviesoforo, pamačiau tik į sankryžą įvažiavusius automobilius, bet buvo vėlu“,– neginčijo kaltės automobilio „Mazda“ vairuotojas.

Žmonės per avariją nenukentėjo. Laimė, šalia sankryžos nebuvo praeivių.

Į avarijos vietą atvažiavo policijos pareigūnai. Dėl avarijos tyrimas nebus pradėtas: kaltininkas aiškus, jis buvo blaivus ir pripažįsta kaltę. Policijos pareigūnai padėjo vairuotojams surašyti pranešimus draudimo bendrovėms.

Kaltininkui negresia ir bauda už tai, kad jis per sankryžą važiavo degant raudonam šviesoforo signalui.

Avariją pavyko nufilmuoti vienam vairuotojui, vaizdo įrašas iš Youtube.com


Šiame straipsnyje: avarija,

NAUJAUSI KOMENTARAI

viva

viva portretas
Kažkaip įdomu - sukėlė įvykį, pažeidė reguliuojamos sankryžos pravažiavimo taisykles (grubus pažeidimas) - ir net nebaudžiamas. Keista.

pil

pil portretas
Tiesiog rašantysis tekstą padarė klaidą...

ooo

ooo portretas
nufilmuota.... tai tas bicas visa laika vazineja su ijungta kamera, ir laukia kol kas ivaziuos kam nors , biski gal nesveikas ;)
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių