Nelaimės Kaune: gatvėje susimušė „mersedeso“ ir „nisano“ vairuotojai

Antradienį Kauno gatvėje įvyko dviejų vairuotojų muštynės. Po jų vienam iš susimušusių vyrų prireikė medikų pagalbos, jis nugabentas į Kauno klinikas.

Incidentas A.Purėno ir Saulės gatvių sankryžoje įvyko apie 15.35 val. 24-erių „Nissan Primera“ vairuotojas sustojo minėtoje sankryžoje ir kilus konfliktui su greta stovinčio automobilio „Mercedes Benz“ vairuotoju pradėjo muštynes.

„Mersedeso“ vairuotojas sudavė ranka „Nissan“ vairuotojui kelis kartus į veidą, šis gindamasis taip pat keletą kartų trenkė atgal. Greitosios medicinos pagalbos automobiliu „Nissan“ vairuotojas buvo išvežtas į Kauno medicinos universiteto klinikas.

Dvi eismo nelaimės Kaune užfiksuotos trečiadienį.

Apie 11.30 val. Vaškų gatve važiavęs automobilis „Ford Transit“ nelygiareikšmių kelių sankryžoje, išvažiavęs iš šalutinio kelio į pagrindinį, nedavė kelio ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiuojančiu „Renault Scenic“. Šį vairavo uniformuotas, tarnybos metu Kauno apskrities VPK Kauno rajono policijos komisariato vyr. patrulis. Jam po susidūrimo prireikė medikų pagalbos. Greitosios medicinos pagalbos automobiliu pareigūnas nuvežtas į Kauno Raudonojo Kryžiaus klinikinę ligoninę.

Tos pačios dienos vakarą, prieš 18 val., Kovo 11-osios gatve važiavęs automobilis „VW Passat“ parbloškė ir sužalojo per nereguliuojamą perėją einantį 13-metį berniuką, kuris dėl patirtų traumų nuvežtas į KMUK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių