Nekilnojamojo turto rinkoje – butai išsimokėtinai

Jei neturite pinigų būstui įsigyti, o bankai šiuo metu neduoda norimo dydžio paskolos - nesijaudinkite. NT kompanijos jau pardavinėja butus išsimokėtinai.

Sąstingis nekilnojamojo turto rinkoje verčia projektų vystytojus pasitelkti ne tik lakią vaizduotę, bet konkurencingus pasiūlymus. Dar visai neseniai būsto pirkėjai buvo viliojami vaišėmis, vėliau - nuolaidomis už šildymą ir kitas paslaugas, dar vėliau - konkurencingomis kanomis. Dabar NT kompanijos pasitelkė dar vieną būdą - butus išsimokėtinai.

Nekilnojamojo turto plėtros kompanija UAB “Perspektyvios idėjos” pranešė Santariškių rajone statanti gyvenamųjų namų kvartalą „Verkių namai“ ir pasiūlė rinkai naujovę - butus išsimokėtinai.

Pirkėjai, šiuo metu neturintys galimybės gauti norimo dydžio paskolos banke ar kuriems reikia parduoti savo senąjį būstą , kvartale „Verkių namai“ butus galės pirkti išsimokėtinai, sudarydami sutartį ne su banku, o su pačiu projekto plėtotoju.

„Nebe iš pirmo pirkėjo girdime apie žmonių norą įsigyti būstą būtent mūsų statomame „Verkių namų“ kvartale. Tačiau vis sudėtingėjančios ir ilgėjančios bankų paskolų išdavimo procedūros arba užsitęsęs senojo būsto pardavimo procesas labai dažnai sutrukdo potencialiems pirkėjams įgyvendinti savo siekius. Todėl siūlome galimybę pirkti ir įsirengti butus jau dabar, o su bendrove atsiskaityti ateityje, kai pirkėjas arba gaus palankiausią banko pasiūlymą, arba parduos senąjį savo būstą.
Taigi, norintis jau dabar įsikelti į jau pastatytus „Verkių namus“ turi visas galimybes tai padaryti. Pavykus greitai įsikurti jaukiame nuosavame būste, žmogus neskubėdamas galės spręsti savo finansinius klausimus“, - pirkimo išsimokėtinai privalumus vardija UAB „Perspektyvios idėjos“ direktorius Liutauras Šukys. Įmonės vadovas tiki, kad toks lankstus požiūris naudingas ir pirkėjui, ir statytojui.

Tai, kad pirkimo išsimokėtinai idėja padidins butų paklausą „Verkių namų“ kvartale neabejoja ir UAB „Ober-Haus“ Būsto departamento vadovas Remigijus Pleteras: „Iš tikrųjų pastebime, kad pastaruoju metu Lietuvos bankai ganėtinai stipriai sugriežtino būsto paskolų išdavimo sąlygas, todėl šiandien gauti paskolą nėra toks lengvas ir greitas procesas, kaip tai buvo anksčiau. Vadinasi, projekto plėtotojo žingsnis kredituoti potencialius pirkėjus, mano galva, yra savalaikis ir labai logiškas dabartinėmis rinkos sąlygomis. Be to, ypač aktualus potencialiems pirkėjams“.

Nekilnojamojo turto eksperto nuomone, tokia statytojų akcija padės pritraukti tuos pirkėjus, kurie norėtų pakeisti savo senąjį būstą į naują, tačiau nežino, kiek laiko užims senojo būsto pardavimas. UAB „Perspektyvios idėjos“ pasiūlymas dar ir palengvintų pirkėjams spręsti senojo būsto pakeitimo į patogesnes, šiuolaikiškesnes gyvenamąsias patalpas problemą.


Šiame straipsnyje: būstas,butas,išsimokėtinai

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių