Nekilnojamojo turto aukcione tarp 47 objektų - ir Pylimo pirtis

Tarptautinė nekilnojamojo turto paslaugų bendrovė Colliers International Advisors skelbią viešą nekilnojamojo turto aukcioną iš 47-ių nekilnojamojo turto objektų.

Rugpjūčio 3 dieną vyksiančiame viešame aukcione be kitų nekilnojamo turto objektų bus siūloma ir buvusi Vilniaus viešoji pirtis Pylimo gatvėje. Pradinė pastato kaina siekia beveik 0,5 milijono.

Viešbutyje „Novotel Vilnius“ rugpjūčio 3-ąją įvyksiančiame aukcione bus parduodamas bendrovei „Swedbank  lizingas“ nuosavybės teise priklausantis nekilnojamasis turtas.
Dokumentai dėl registracijos į aukcioną priimami nuo liepos 2 dienos iki liepos 26 dienos. 

Nuo šiandien Colliers International Advisors tinklapio www.colliers.lt skiltyje „Aukcionas“ rasite išsamią informaciją apie aukciono sąlygas ir taisykles. Tinklapyje taip pat pateikiama visa informacija apie aukcione parduodamus turto vienetus bei tvarkaraštis nurodantis, kuriuo metu bus galima fiziškai apžiūrėti ir susipažinti su aukcione parduodamais turto objektais.

Pageidaujantys išsamesnės informacijos apie parduodamus objektus maloniai kviečiami apsilankyti Colliers International Advisors biure, adresu Švitrigailos g. 11B, Vilnius.

„Potencialūs pirkėjai apsilankymo metu galės ne tik susipažinti su parduodamo turto dokumentacija, bet ir gauti specialisto konsultaciją apie realią nekilnojamojo turto rinkos situaciją ir tendencijas“, - teigia kompanijos Colliers International Advisors direktorius Arūnas Tamauskas.


Šiame straipsnyje: NTnt aukcionas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių