Neįgalūs vaikai atrakcionuose bus supami nemokamai

„Urmo“ miestelyje veikiančiuose atrakcionuose antradienį neįgalūs vaikai turėjo būti įleidžiami nemokamai. Tačiau su 5 metų sūnumi atėjusi kaunietė nusivylė – jos vaiką pasupti atsisakė.

„Nieko negirdėjom apie nemokamus atrakcionus, visus supame už pinigus“, - atrakcionų darbuotojų žodžius perpasakojo kaunietė.

Prekybos miestelis „Urmas“ rinkodaros vadovas Jonas Plenta patvirtino, kad lapkričio 2-ąją, nuo 12 iki 13 val., neįgalieji ir vaikų namų auklėtiniai galėjo nemokamai suptis atrakcionų parke.

„Iš jūsų gavę nusiskundimą nedelsdami kreipėmės į atrakcionus administruojančią įmonę "Leander" ir pasiteiravome apie tai. Bendrovės atstovai papasakojo, kad tarp 12 ir 13 valandos buvo tikrai nemažai žmonių, kurie suposi atrakcionų parke. Bendrovė neneigia galimos jų darbuotojų skaudžios klaidos“, - tikino J.Plenta.

Šios akcijos organizatoriai, norėdami ištaisyti klaidą, nuoširdžiai atsiprašo šeimos ir skelbia šios akcijos tęsinį.

„Nuo šiol neįgalieji ir vaikų namų auklėtiniai galės suptis nemokamai bet kuriuo laiku, bet kurią savaitės dieną iki atrakcionų viešnagės pabaigos, t. y. iki lapkričio 7 dienos“, - tvirtino „Urmo“ miestelio atstovas.

Norėdami pasisupti nemokamai turite paskambinti tel. 8 659 80002. 


Šiame straipsnyje: atrakcionai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių