Neįgaliuoju apsimetęs policininkas įspėtas

Prieš kelias dienas rašėme apie prabangių automobilių vairuotojų įžūlų elgesį. Šįkart neįgaliųjų automobiliams skirtoje vietoje Savanorių prospekte savo automobilį „Volkswagen Passat" pastatė policijos pareigūnas.

Šalia Žaliakalnio policijos nuovados esančios parduotuvės „Ogmina" aikštelėje pastatytą baltą sedaną pastebėjo portalo skaitytojas.

„Tokių apsimetusių „neįgaliųjų", vairuojančių mersedesus ir „BMW" galima kasdien prisižiūrėti prie prekybos centrų. Tačiau, kai kelių eismo taisyklių nepaiso tie, kurie turi tokius pažeidėjus bausti, tai jau aukščiausias arogancijos pavyzdys", - piktinosi skaitytojas.

Žaliakalnio policijos nuovados viršininkas Saulius Vedeika portalui patvirtino, kad vakar ryte šios nuovados pareigūnas pastatė savo automobilį neleistinoje vietoje.

„Jis prisipažino, jog neradęs vietos, kur pastatyti savo automobilį, paliko jį neįgaliųjų automobiliams skirtoje vietoje. Pareigūnas tikino skubėjęs į darbą ir neradęs kitos išeities. Mes jį įspėjome, o jis pažadėjo daugiau taip nedarysiąs", - aiškino viršininkas.

Pasak jo, policijos pareigūnas tik labai išskirtiniais atvejais (gaisro metu, per įvykius, kai gresia pavojus žmonių gyvybėms) gali statyti automobilį net ir neįgaliųjų vietoje.

„Automobilių statymas - sena ir įgrisusi mūsų nuovados problema. Aikštelė prie įstaigos nedidelė, o automobilių daug. Savivaldybė vis žada įrengti papildomą aikštelę, tačiau pažadai ir lieka pažadais", -pridūrė S.Vedeika.

Portalo skaitytojus kviečiame fotografuoti kelių eismo taisyklių pažeidėjus, o nuotraukas siųsti elektroniniu paštu: portalas@kaunodiena.lt.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių