Naujųjų metų sutikimas Kaune: gaisras, avarija, muštynės

Per pirmąją šių metų naktį Kaune užfiksuota avarija, kelios muštynės, keli traumomis pasibaigę buitiniai įvykiai. Itin skaudžių nelaimių nebuvo.

Prieš vidurnaktį pradėjusios pokšėti petardos ir fejerverkai nerimo daugiau nei valandą. Pirminiais duomenimis, jos galėjo sužaloti kelis žmones, tačiau patirtos traumos nėra sunkios. Policijos departamento duomenimis, į Kauno ligoninę pristatytas ir dėl plaštakos nudegimo gydomas ambulatoriškai  nepilnametis. Vaikinas paaiškino, kad tą  0 val. 30 min. Kaune, Prancūzų g., susižalojo sprogdindamas petardą.

Kauno centre gyvenančius žmones labiau nei fejerverkai išgąsdino pasklidę dūmai. Šiaulių gatvėje liepsnojo sandėlis. Ugniagesių gelbėtojų duomenimis, žmonės nenukentėjo, o ir suliepsnojęs turtas nebuvo labai brangus.

Per naktį Kaune užregistruotos kelios muštynės, ne vieną buitinę traumą patyrė alkoholio išgėrę žmonės. Kai kam prakirsti antakiai, kai kam – nosis. Tačiau itin skaudžių atvejų neužregistruota. Didžiausia nakties nelaime pretenduoja tapti avarija Savanorių prospekte. Jos metu nukentėjo keli žmonės.

Kauniečiai ir miesto svečiai prieš pat Naujuosius metus rinkosi į Rotušės aikštę bei kitas populiarias susibūrimų vietas, kuriose paliko krūvas šiukšlių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na

Na portretas
Didelis gaisras Siauliu gatvej!!!!

Ojofana

Ojofana portretas
Pirma kart pagalvojau, kad smagiau matyti linksma negra gatvej negu vietiniu priputusius atmorozkus, kuriems rupi tik susimust ir sviesofora nuverst. Net girdziu kaip jie vienas kita su naujais sveikino " karoce bachuras su naujais bl.., kad achu..ennai butu viskas saibu ir mergu...geriam karoce.." duxai bl...is kaimo

p.s.

p.s. portretas
manau kad avarija ivyko Kestucio gatveje o ne Savanoriu pr. taip sprendziu pagal foto ikeltas :) labai panasu i Kestucio ir Mickeviciaus gatviu sankryza.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių