Naujos trasos slidininkams

Neseniai tarp Vilniaus ir Kauno atsidariusios naujos lygumų slidinėjimo trasos laukia slidžų aistruolių.

„Sostinių golfo aikštyno” teritorijoje įrengti slidinėjimo takai driekiasi kalvota teritorija. Čia žemės reljefas pakilęs daugiau kaip 200 metrų virš jūros lygio, dėl to oro temperatūra yra vienu dviem laipsniais žemesnė nei aplink esančiose teritorijose. Taigi čia ilgiau išlieka sniego danga.

Trasomis, kurių bendras ilgis siekia 10 kilometrų, slidinėti galima ir klasikiniu, ir čiuožėjo stiliumi. Slidinėjimo trasos veikia kiekvieną dieną nuo 8 iki 20 val.

Keliaujant automobiliu iš Vilniaus, pirmiausia reikia važiuoti plentu Nr. A1 kryptimi Vilnius-Kaunas. Atvažiavus į Vievį, reikia pakilti ant viaduko, jį pervažiuoti ir toliau važiuoti tiesiai keliu Nr. 221 apie 2 km, o ties nuoroda „Golfo klubas ir restoranas“ (taip pat ties
nuoroda į Daugirdiškes) pasukti į kairę ir važiuoti toliau tiesiai apie 7 km per Vievininkų ir Rusakalnio kaimus. Toliau vėl ties  nuoroda „Golfo klubas ir restoranas“ (taip pat ir ties nuoroda „Elektrėnai 16 km“) reikės pasukti į dešinę ir važiuoti apie 2 km iki posūkio į dešinę. Nuo čia prasideda „Sostinių golfo aikštyno“ teritorija.

Atvykimo schemą galima rasti adresu.


Šiame straipsnyje: slidėsslidinėtižiema

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių