Nauji apšvietimo stulpai grasina praeiviams

Tik prieš kelias savaites Laisvės alėjoje įrengti apšvietimo stulpai kelia pavojų.

Šiandien grėsmingai pasviro stulpas šalia Kauno valstybinio dramos teatro. Stovas ėmė linkti, kai tarp jo ir teatro pastato buvo ištiestas lynas, ant kurio kabinami reklaminiai tentai.

„Nieko sau, varžtai ne tokie, jie per dideli", - stebėjosi teatro darbuotojas Albinas, bandęs sutvirtinti stulpą.

Teatro atstovė spaudai Margarita Pilkaitė sakė, kad ant lyno reklaminis tentas buvo iškabintas trečią kartą. „Šį rytą pakabinome tentą, o paskui išgirdome keistą šnaresį, plazdėjimą. Pastebėjome, kad stulpas jau pasviręs. Teatro ūkio dalies vyrai skubiai nuėmė tentą ir priveržė atsipalaidavusias veržles", - portalui kaunodiena.lt sakė M.Pilkaitė.

Anot jos, teatras turi savivaldybės Statybos leidimų ir infrastruktūros skyriaus leidimą kabinti tentus tarp stulpo ir teatro pastato. „Mums buvo iškelta vienintelė sąlyga: įrengti apsaugą, kad tentas nenubrozdintų naujo stulpo", - pasakojo M.Pilkaitė.  

Savivaldybės viešųjų pirkimų konkursą laimėjo ir gatvių apšvietimo stulpus stato bendrovė „Kamesta". Darbams savivaldybė skyrė apie 2,4 mln. litų.

„Kamesta" įsipareigojo pakeisti visas atramas ir šviestuvus ne tik Laisvės alėjoje, bet ir S.Daukanto, Sapiegos, Vasario 16-osios gatvėse, Nepriklausomybės aikštėje, skvere prie Muzikinio teatro.

Dainoro Luko nuotr.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių