Naujas moterų krizių centras Klaipėdoje duris atvers rugsėjį

Pastato, kuriame veiks moterų krizių centras, statybos pasiekė finišo tiesiąją. Numatyta, kad jis duris atverti turėtų rugsėjo 7 dieną.

Šiuo metu prie vadinamosios trečiosios poliklinikos išdygusiame pastate atliekami baigiamieji darbai. Jį ketinama priduoti iki šio mėnesio pabaigos.

Pastatą stačiusios įmonės „Viremida“ direktorius statybai Raimundas Klionauskas pasakojo, kad dar liko užbaigti šilumos trasos įrengimo darbus.

Šie buvo įstrigę, nes aplinkinių namų gyventojai iš pradžių nesutiko, kad ši būtų pajungta į jų šilumos mazgą. Tačiau ši problema jau išspręsta. Pirmadienį bus tęsiami šilumos trasos pajungimo darbai.

Iki šios savaitės pabaigos numatoma ir išvalyti pastatą. Taip pat sutvarkyti pasodintus ir audros paplautus augalus.

„Viskas vyksta pagal planą. Spėsime“, – pabrėžė R.Klionauskas.

Numatoma, kad moterų krizių centras bus atidarytas rugsėjo 7-ąją, tačiau dar nebus įrengtas. Nespėjama nupirkti baldų.

400 kvadratinių metrų ploto pastate galės rinktis smurtą šeimose patyrusios moterys. Jos čia galės laikinai apsistoti. Moterims bus teikiama psichologinė ir teisinė pagalba.

Centro statybos atsiėjo 2,8 mln. litų. Iš ES fondų tam skirta 1,8 mln. litų, likusią sumą – 1 mln. litų skyrė Danijos bendrovė „Espersen“.


Šiame straipsnyje: moterų krizių centras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
O vyru kriziu centra pastatys? Nes boba mane baigia pribaigt psichologiskai! Kol negaus su pliauska per makufeli ir po to beks skustis kad ja skriaudzia! O kad mane eda tiek metu!

Petrui

Petrui portretas
Ak tu vargseli...bek bonkeles-gal pageres :))))))

cigonas

cigonas portretas
As is ryto, tik atsibudes, duodu bobai i snuki! Vistiek per diena prasikals...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių