Naujametė vaiko pagrobimo istorija baigėsi laimingai

Tikra naujametės nakties pasaka įvyko sausio pirmosios paryčiais. Ant kojų buvo sukeltos tąnakt dirbusių pareigūnų pajėgos, jie ieškojo dviejų metų vaiką pagrobusio taksisto.

Naujuosius 20-metė Dovilė sutiko pas giminaičius uostamiesčio Ryšininkų gatvėje. Mergina buvo ką tik grįžusi iš Airijos, tad tą pačią naktį sugalvojo važiuoti pas tėvus, gyvenančius Skuodo rajone.

Taksi mergina „pagavo“ tiesiog gatvėje. Pagyvenusiam vairuotojui  ji papasakojo, kad ketina važiuoti į Skuodo rajone esantį Lenkimų kaimą.

Jauna mama pirmiausiai pasodino į automobilį savo poros metų dukrelę, o tada pradėjo nešti daiktus. Matyt, mergina ne kartą grįžo į butą, kuriame šventė, o kai galiausiai uždarė bagažinę, taksi automobilis staiga nuvažiavo.

Dovilė liko nustėrusi ir pirmoji jai į galvą šovusi mintis – taksistas pagrobė vaiką.

Būtent toks pranešimas apie 4 val. nakties pasiekė Klaipėdos policijos budėtojus.

Į pranešimą sureaguota labai rimtai, visi, kiek tuo metu dar mieste dirbo policijos patruliai gavo pranešimą ir nurodymą ieškoti šviesaus taksi automobilio, vairuojamo pagyvenusio vairuotojo, su vaiku keleivio sėdynėje.

Pranešimas apie pagrobtą vaiką buvo išplatintas ne tik Klaipėdos, bet ir visos Lietuvos policijai. Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vaiko pagrobimo.

Tačiau apie 7 val. ryto sulaukta pranešimo iš Skuodo – taksistas ir vaikas atsirado, mažylė sveika ir gyva.

Pasirodo, vairuotojas nesuprato, kad keleivė nespėjo įlipti į automobilį. Tik netoli Skuodo jis susivokė, kad veža tik miegantį vaiką, o mergaitės mamos salone nėra.

Vairuotojas nuvažiavo į Skuodo policiją ir paprašė pagalbos ieškant mažylės senelių. Kadangi automobilyje buvo Dovilės dokumentai, pareigūnai sužinojo giminaičių adresą. Taksistas nuvežė vaiką jiems.

Sausio 2-ąją uostamiesčio 2-ojo policijos komisariato pareigūnai neabejojo, kad tyrimas bus nutrauktas, tačiau vis dar aiškinamasi taksi vairuotojo asmenybė.


Šiame straipsnyje: taksimažametėpagrobimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaiko teisės

Vaiko teisės portretas
Vaiko teisių apsaugos darbuotojai turėtų rimtai pažiūrėti į šį atvejį. Ta motinėlė pati yra labai nebrandi. Pasidomėkit, kuo ir kaip ji maitina savo vaikelį. Supratimo neturi, kaip tai turėtų būti daroma.

siaip

siaip portretas
priciom cia vaiko maitinimas ir jo prieziura, jei motinele vaika viduri nakties pati viena kazkokiam taksistui masinoje palieka...

GERASTAKSISTAS

GERASTAKSISTAS portretas
IŠ TO GALIMA SPRĘSTI <<JEI NE VAIKAS MAŠINOJE>> TAI DAIKTAI BŪTŲ PAGROBTI
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių