Naująjį „Klaipėdos švenčių“ direktorių palaimino ir politikai

Konkursą laimėjusį R. Žiubrį paskirti į įstaigos „Klaipėdos šventės“ direktoriaus pareigas miesto tarybos narius paskatino ir tai, kad jis į posėdį atėjo vilkėdamas kostiumu.

R.Žiubrys konkursą užimti „Klaipėdos švenčių“ direktoriaus pareigas laimėjo vasario 7 dieną. Jis buvo vienintelis pretendentas.

Tolimesnė procedūra – naujojo direktoriaus paskyrimui turi pritarti miesto taryba, todėl jos ketvirtadienį ir prašyta palaiminimo.

„Balsuojame už žmogų, o mums nepateikta informacija apie jo išsilavinimą, patirtį. Negaliu aklai balsuoti“, - miesto tarybos narė Zita Šličytė pareiškė norą susipažinti su pretendentu.

R.Žiubrys iš tribūnos politikams pasakojo, jog yra baigęs Klaipėdos universitetą, dirbo įvairiose žiniasklaidos priemonėse, o pastaruoju metu buvo viešosios įstaigos „Klaipėdos publika“ direktorius.

Šių pareigų jis teigė atsisakysiąs, kai tik pradės vadovauti „Klaipėdos šventėms“.

Kai kuriuos politikus domino, ar R.Žiubrys priklauso kuriai nors politinei partijai. Tokį klausimą būsimasis „Klaipėdos švenčių“ vadovas nukirtu griežtu: „Tikrai ne“.

Politiką Vytautą Lupeiką labai domino R.Žiubrio požiūris į miesto šventes. „Ar jos ir toliau bus tik susiėjimai pagerti alaus, o galbūt bus daugiau pilietiškų akcentų?“ – klausė V.Lupeika.

R.Žiubrys patikino, kad švenčių koncepciją stengsis keisti.

„Žmogus gerbia valdžią, nes atėjo vilkėdamas kostiumą, jo dikcija puiki, turi patirties, todėl tikrai reikia pritarti, kad jis vadovautų „Klaipėdos šventėms“, - kolegas ragino Klaipėdos mero pavaduotojas Vytautas Čepas.

Politikai pasinaudojo šiuo siūlymu ir R.Žiubrį patvirtino „Klaipėdos švenčių“ direktoriumi.

Jis darbą naujose pareigose turėtų pradėti kovo 5 dieną.

Miesto taryba savo sprendimu taip pat nustatė, kad pastovus R.Žiubrio atlyginimas per mėnesį bus 3,6 tūkst. litų. Tačiau įstaigos valdyba gali nuspręsti jam skirti iki 50 proc. dydžio priedą. Tuomet naujojo direktoriaus atlyginimas per mėnesį „ant popieriaus“ siekų 5,4 tūkst. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mantas

mantas portretas
Čiapai, vėl susimaišei, taigi ne Klaipėdos diktorių renkame :)

Rima

Rima portretas
na bet grazus vyras...

o man

o man portretas
nepatinka,kai zmones kalba tipo taisyklingai,pamirsdami savo tarme.Turbut delto ziniu ir visokiu laidu vedejai atrodo nenaturaliai,nes kalba ir galvoja kaip teisingai sukirciuot zodi ir panasiai.Ko nepasakysi apie uzsienio saliu laidu vedejus,tuo paciu ir ru,elgiasi ,kalba be itampos,miela malonu ziuret,net ziniu vedejai nebijo nusisypsot ar pajuokaut.O lietuvisku laidu nebeziuriu,nes vien nuo vedanciuju pykina-kazkokie robotai
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių