Nauja Notos daina – dar viena dramatiška dedikacija meilei

Pavasarį į Lietuvos pop muzikos pasaulį įsiveržusi jaunutė dainininkė Nota klausytojams pristato naują savo darbą – dramatišką dainą „Tylūs vakarai“. Kartu su šiandien radijo stotyse pradedančiu skambėti kūriniu pristatomas ir vaizdo klipas.

„Tylūs vakarai“ – dar viena 15-metės atlikėjos Notos dedikacija meilei, dar viena dramatiška meilės istorija apie neišsipildžiusias svajones, išsiskyrimą, liūdesį ir vienatvę. Jaunoji dainininkė jau po debiutinio kūrinio „Mano dainoje“ sulaukė daug klausimų apie dramatišką dainos turinį ir tai, kiek jis susijęs su jos pačios gyvenimiška patirtimi.

Nota tikina, jog skausmingų jausmų lūžių jai pačiai neteko išgyventi, tačiau tai nesutrukdė įsijausti į dainos nuotaiką ir kūrinio emociją perteikti klausytojams. Daina „Tylūs vakarai“ ir jai sukurtas vaizdo klipas – merginai tapo dar vienu rimtu aktoriniu bei muzikiniu išbandymu, su kuriuo atlikėja sėkmingai susitvarkė.

„Nemėgstu lengvų, „plastmasinių“ dainelių. „Tylūs vakarai“ – daina apie tikrus dalykus, tikrus jausmus. Joje aš turėjau daugiau galimybių atskleisti savo balso galimybes“,- kompozitoriaus Žilvino Liulio jai sukurta daina džiaugiasi Nota. Mergina viliasi, jog naujasis jos darbas taip pat sulauks teigiamų klausytojų vertinimų.

Kartu su daina klausytojams pristatomas vaizdo klipas Klaipėdoje nufilmuotas liepą. Jame Nota – kitokia nei publika ją išvydo debiutiniame klipe „Mano dainoje“. Mergina drąsiai dainuoja prieš kameras mistiškoje aplinkoje – naktį, ant vandens plūduriuojančioje scenoje atokiame Danės upės uostelyje. Nota - ne vienintelė klipo herojė, kartu su ja dainos atmosferą kuria mistinėmis būtybėmis virtusi muzikantų grupė. Ilgą ir sunkų naktinio klipo filmavimo maratoną kantriai ištvėrusi atlikėja tai vertina kaip dar vieną iššūkį ir naują patirtį. Viso to pastaruoju metu 15-metės gyvenime netrūksta ir tuo ji nuoširdžiai džiaugiasi.

Prieš pat naujosios dainos ir vaizdo klipo „Tylūs vakarai“ debiutą atlikėja Nota išvyko atostogų. Grįžusi į Lietuvą jaunoji dainininkė nekantraudama įsijungs radijo grotuvą, kad išgirstų iš jo sklindantį savo balsą.<


Šiame straipsnyje: Nota

NAUJAUSI KOMENTARAI

AK

AK portretas
Jau maniau, kad visa kompozicija bus tokia nyki, kaip pradžia. Puikus balsas, reikia ir dar įdomesnės medžiagos.

nusivyles

nusivyles portretas
Banalokas tekstas...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių