Natūralus būdas apsisaugoti nuo gripo

Farmacijos kompanijos apie tai garsiai nekalba, bet medaus ir cinamono mišinys yra geriausias vaistas nuo daugelio ligų. Kanados žurnalas „Weekly world news“ pataria, kaip gydytis medumi.

Medus yra vienintelis negendantis produktas pasaulyje. Jis gali tik susikristalizuoti. Bet tai jo savybių nekeičia. Jei norite minkšto medaus, atlaisvinkite dangtelį ir įstatykite indą su medumi į karštą vandenį - jis pasidarys toks, koks buvo iš pradžių.

Niekada medaus nevirkite ir nedėkite į mikrobangų krosnelę, nes tai sunaikins visus medaus fermentus.

Medus yra prieinamas daugelyje pasaulio šalių ir gydytojų pripažįstamas kaip labai efektyvus vaistas nuo daugelio ligų.

Medus nors ir saldus, bet teisingai vartojamas kaip vaistai, tinka ir žmonėms, sergantiems cukralige.

Kanados žurnalas „Weekly world news“ pateikia ligų, kurias galima išsigydyti, naudojant medų ir cinamoną, sąrašą.

Širdies ligos

Sumaišykite medų su cinamonu ir tepkite ant sumuštinio. Riekelė kiekvieną rytą per pusryčius sumažins cholesterolio kiekį kraujagyslėse ir apsaugos nuo infarkto. Jei jau esate patyręs infarktą, išvengsite kito. Tokie pusryčiai taip pat atstato arterijų ir venų sienelių elastingumą.

Artritas

Žmonės, kenčiantys nuo artrito, kiekvieną rytą ir vakarą turi išgerti puodelį šilto vandens su 2 valgomais šaukštais medaus ir vienu arbatiniu šaukšteliu cinamono. Reguliariai vartojant galima išsigydyti ir chronišką artritą. Kopenhagos universitete atliktas tyrimas parodė, kad medus yra geras vaistas. Gydytojai 200 artritu sergančių pacientų kasdien prieš pusryčius davė vieną valgomą šaukštą medaus ir pusę arbatinio šaukštelio cinamono. Po savaitės skausmo nejautė 73 pacientai, o po mėnesio beveik visi 200 pacientų galėjo vaikščioti be skausmo.

Šlapimo pūslės infekcija

2 valgomieji šaukštai cinamono ir 1 arbatinis šaukštelis medaus stiklinėje šilto vandens sunaikina infekciją.

Cholesterolis

2 valgomi šaukštai medaus, 3 arbatiniai šaukšteliai cinamono ir 16 uncijų vandens (1 uncija lygi ~ 31 gramui) per 2 val. sumažina cholesterolio kiekį kraujyje 10 procentų. Reikėtų reguliariai vartoti tris kartus per dieną. Apskritai kasdien vartojamas grynas medus žymiai sumažina cholesterolio kiekį.

Peršalimas

Valgomas šaukštas šilto medaus ir viena ketvirtoji šaukšto cinamono turėtų tapti kasdienės mitybos dalimi. Išgydo daugumą chroniškų peršalimų, slogų ir išvalo sinusus.

Pilvo skausmai

Medus su cinamono milteliais išgydo pilvo skausmus.

Dujos

Indų ir Japonų mokslininkai pastebėjo, kad medus su cinamonu pašalina dujų kaupimąsi pilve.

Imuninė sistema

Kasdienis medaus ir cinamono vartojimas stiprina imuninę sistemą.

Virškinimo sutrikimai

Cinamono milteliai pabarstyti ant dviejų valgomų šaukštų medaus ir suvartoti prieš maistą padeda suvirškinti net ir sunkiausią maistą.

Gripas

Ispanų mokslininkas pastebėjo, kad medus įveikia gripą.

Ilgaamžiškumas

Arbata su medum ir cinamonu vartojama reguliariai pašalina senėjimo požymius ir prailgina gyvenimą.

Paimkite 4 šaukštus medaus, 1 šaukštą cinamono, 3 puodelius vandens ir virkite kaip arbatą.

Gerkite po truputį puodelio tris kartus per dieną.

Spuogai

3 valgomi šaukštai medaus ir 1 arbatinis šaukštelis cinamono. Ištepkite ta košele spuogus prieš miegą, o ryte nusiplaukite šiltu vandeniu.

Odos infekcijos

Medus su cinamonu lygiomis dalimis pagydo egzemą ir visas kitas odos infekcijas.

Svorio atsikratymas

Kiekvieną rytą 30 min. prieš pusryčius ir vakare prieš miegą gerkite medų ir cinamoną išvirtą viename   puoduke vandens. Reguliariai vartojant svorio atsikratys net ir labai nutukęs žmogus. Šis mišinys neleidžia kauptis riebalams, net jei žmogus maitinasi labai kaloringai.

Blogas kvapas

Pietų Amerikos gyventojai ryte skalauja burną ir gerklę su arbatiniu šaukšteliu medaus cinamono stiklinėje karšto vandens, ir taip visai dienai atsikrato blogo kvapo iš burnos.

Klausos praradimas

Kiekvieną rytą ir vakarą medus su cinamonu lygiomis dalimis atstato klausą.


Šiame straipsnyje: medus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių