Naktį sostinėje sulaikyti plėšimais įtariami asmenys

Ketvirtadienį, iš karto po vidurnakčio, sostinės pareigūnai sulaikė tris plėšimais įtariamus asmenis.

Apie 0.30 val. pareigūnai gavo pranešimą, kad Vrublevskio gatvėje apiplėštas žmogus. Gavę įtariamojo požymius, patruliai Tilto gatvėje pastebėjo požymius atitinkantį, maždaug 25 m. amžiaus, romų tautybės asmenį, kuris buvo sulaikytas. Nukentėjęs atpažino įtariamąjį, kuris iš jo pavogė 2000 Lt, telefoną, įvairius dokumentus. Sulaikytąjį atpažino ir trys įvykį mačiusios moterys, todėl jis buvo pristatytas į sostinės 3-iąjį policijos komisariatą.

Maždaug tuo pačiu metu, Narbuto gatvėje, Žvėryno sustojime buvo apiplėšta 20 metų mergina. Pareigūnams ji paaiškino, kad prie jos ir draugės pribėgo du vaikinai ir iš rankų išplėšė mobilųjį telefoną. Gavę įtariamųjų požymius, pareigūnai ėmė sukti ratus aplinkinėse gatvėse. Netrukus Stirnų gatvėje buvo pastebėti požymius atitinkantys jaunuoliai, nustačius jų asmenybę paaiškėjo, kad tai T. L. (gim. 1984 m.) ir R. S. (1981 m.). Nukentėjusioji ir liudytoja atpažino abu jaunuolius, todėl jie pristatyti į sostinės 1-ąjį policijos komisariatą. 

Pareigūnai pataria gyventojams tamsiu paros metu vengti nuošalių, prastai apšviestų kiemų ir gatvių, nesinešioti su savimi didelės pinigų sumos, dokumentų, jei tai nėra būtina. Garsus šauksmas - geriausia signalizacija, išgąsdinanti ar bent akimirkai sutrikdanti užpuoliką. Didelė tikimybė, kad netoliese bus žmonių, kurie suskubs Jums padėti.

Jeigu vis dėl to Jūs buvote apiplėštas, kuo skubiau kreipkitės į policiją. Bėkite į artimiausią namą, prašykite praeivių telefono paskambinti nemokamu policijos numeriu. Kuo greičiau pranešite apie įvykdytą nusikaltimą, tuo didesnė tikimybė sulaikyti plėšikus ir rasti dar neparduotus Jūsų daiktus.


Šiame straipsnyje: plėšimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių