Muitininkai sulaikė anabolinių steroidų siuntą už 12,5 tūkst. litų

Antradienį Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai Pašto poste sulaikė 10 tūkst. tablečių anabolinių steroidų „Stanozolol“ siuntą, kurios vertė siekia daugiau kaip 12,5 tūkst. litų, informuoja Muitinė.

Atlikdami tikrinimą smulkių siuntų skyriuje, muitininkai atkreipė dėmesį į nedidelę siuntą iš Anglijos.

Patikrinę įtartiną paketą, jame rado 100 sidabro spalvos pakuočių. Kiekvienoje iš jų buvo po 100 tablečių, kurių veiklioji medžiaga – pavojingas žmogaus sveikatai ir Lietuvoje neregistruotas stanozololas.

Tai - vienas iš daugelio draudžiamų, bet nelegaliai naudojamų greitam raumenų masės auginimui anabolinių steroidų. Viso siuntoje atrasta 10 tūkst. tablečių.

Medikamentai buvo siunčiami pažeidžiant teisės aktus, todėl visi siuntoje buvę preparatai sulaikyti.

Primename, kad be recepto kopijos ar gydytojo pažymos asmeniniam vartojimui į Lietuvą galima įvežti (gauti paštu) ne daugiau kaip 5 originalias vaistinių preparatų pakuotes; daugiau kaip 10 originalių vaistinių preparatų pakuočių galima įvežti (gauti paštu) tik turint gydytojo pažymą, patvirtinančią vežamų (gaunamų) vaistinių preparatų paskyrimą ir gydymui reikalingą vaistinio preparato kiekį.

Šiais metais Vilniaus muitininkai sulaikė apie 200 siuntų, kuriose buvo daugiau kaip 150,5 tūkst. vienetų įvairių draudžiamų vaistinių preparatų bei maisto papildų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rj

rj portretas
o ka daryt jei to vaisto reikia tuoj pat ,ji gali gauti ir atsivezti ,TACIAU GYDIMO ISTAIGA PATVIRTINIMO NEDUODA .turiu omeny garsiasias Kauno klinikas .mums taip buvo ,ir tiesiog stebuklas kad muitine ju nepatikrino .priesingu atveju jie butu sede i kalejima uz narkotiku gabenima .O MES SAVO VIENINTELE DUKRA DABAR LANKYTUMEM KARMELAVOS KAPINESE ,kuri beje pati medike .tai matot kaip elgiasi Kauno klinikos mat tas vaistas Lietuvoje neregistruotas .o tas vaistas tai priesbotulizminis serumas taigi kliniku vadai savo siknas saugojo nesvarbu,kad ir musu dukra butu mirusi .zmones zinokit sito serumo Lietuvoje nera ,o jis turi buti suleistas paros laikotarpije po epsinuodijimo kitaip vos ne 100-procentine mirties tikimybe
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių