M.Petruškevičius apdovanojo metų stilingiausius

"Mados reido" stilingiausiųjų rinkimai tampa tradicija. Šiais metais juose triumfavo Agnė Jagelavičiūtė ir Mantas Jankavičius.

Pusę metų laidos "Mados reidas" žiūrovai rinko stilingiausius žinomus žmones. Nors lyderiai dažnai keitėsi, galiausiai jais buvo paskelbti pramogų pasaulio veikėja A.Jagelavičiūtė ir dainininkas M.Jankavičius. Antradienio vakarą Rotušėje esančiame restorane "Domm" jiems buvo įteiktos apdovanojimų statulėlės ir dovanos, o su pergale juos sveikino gausus būrys Lietuvos žvaidždžių.

Laidos vedėjas Mantas Petruškevičius negailėjo komplimentų nugalėtojams ir tikino, kad pats neabejotinai juos palaikė. Agnę kaip savo favoritę jis buvo įvardinęs ir prieš tai paskelbtame penketuke, kuriame taip pat atsidūrė Daiva Bakutienė, Izolda Gudelis, Karina Leontjeva ir Aurelija Tamulytė.

"Jaučiuosi kiek nerimastingai ir maloniai. Nerimastingai, nes visos dešimt nominuotų moterų yra labai stilingos, o džiaugsmingai, nes mano stilius visada yra kažkokia žinutė, jei jie už mane balsavo, jie tą žinutę perskaito. Žiūrėkite į madą linksmai", - atsiimdama prizą kalbėjo A.Jagelavičiūtė.

Šventinio vakaro metu svečiai galėjo pasigrožėti dizainerio Alexanderio McQueeno kūrinių retrospektyva.

 


Šiame straipsnyje: mados reidasPetruškevičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių