Mokslo metų pradžios šventė Palangoje - su D. Montvydu (programa)

Palangos moksleiviai naujųjų mokslo metų pradžią rugsėjo 3 d. minės ne tik savo ugdymo įstaigose, bet ir Vasaros koncertų salėje, kur naujausią savo programą jiems pristatys dainininkas Donatas Montvydas. Scenoje pasirodys ir palangiškiai – jaunimo grupė „Infra“.

Mokslo metų pradžios šventei skirtas koncertas – kurorto Savivaldybės dovana jauniesiems palangiškiams. Toks nemokamas renginys organizuojamas antrus metus iš eilės ir jau spėjo tapti neatsiejama Mokslo metų pradžios šventės dalis.

Pasak Palangos kultūros centro direktoriaus Žilvino Kažio, prieš apsisprendžiant, kokį atlikėją kviesti koncertuoti, buvo konsultuotasi su aktyviausiais kurorto moksleiviais.

„Rinkomės iš maždaug dešimties galimų atlikėjų, galiausiai apsistojome ties D.Montvydu. Tai – žinoma asmenybė, po „Eurovizijos“ konkurso jo žvaigždė dar labiau sužibėjo. Tikimės, jog koncertas sudomins įvairaus amžiaus mokinius. Juo labiau kad tarp pasirodymų bus organizuojama mini viktorina, kurios metu vaikai, atsakę į pažintinius, linksmus bei rimtus klausimus, turės galimybę laimėti prizus“, - sakė Ž.Kažys.

Prieš dainininkų pasirodymą labiausiai nusipelniusiems kurorto mokiniams bus įteiktos atminimo dovanos, visi susirinkusieji bus vaišinami ledais. „Norime, kad pirmąją mokslo metų dieną vaikai jaustų ne rūpestį dėl netrukus prasidėsiančių pamokų, o šventę“, - kalbėjo Ž.Kažys.

MOKSLO METŲ PRADŽIOS ŠVENTĖS PROGRAMA
(2012 m. rugsėjo 3 d. )

9 val. – Lietuvos Respublikos vėliavos iškilmingas pakėlimas ir Pirmojo skambučio šventė mokyklose.
9.30 val. – skambutis mokinius kviečia į pirmąją pamoką.
11 val. – šventos Mišios už mokinius, jų tėvus ir mokytojus Palangos Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje.
13 val. – šventinis koncertas Vasaros estradoje (koncertuoja Donatas Montvydas). Renginys nemokamas. 
14 val. – kartingų varžybos mokiniams prie miesto stadiono esančioje mašinų stovėjimo aikštelėje (Sporto g. 3).
15 val. – Mokslo metų pradžios šventė Stasio Vainiūno meno mokykloje (Maironio g. 8).
16 val. – Moksleivių klubo veiklos pristatymas mokiniams ir tėveliams „Žaidžiame klases“  (Vasario 16-osios g. 6).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių