Moksleiviai aukojo Vaiko raidos centro gyventojams

Kauno “Santaros” gimnazijoje surengta kalėdinė mugė, kurios metu buvo galima įsigyti mokinių sukurtų rankdarbių bei pačių moksleivių gamintų skanumynų. Renginyje savo darbus pardavinėjo kelių laikinosios sostinės mokyklų atstovai, o gauti pinigai aukoti Vaiko raidos centro gyventojams.

Antradienio popietę Šilainiuose įsikūrusios gimnazijos aktų salėje prasidėjusiame renginyje pasirodymą surengė tautinių šokių kolektyvas. Vėliau mugės dalyvius pasveikino Šilainių seniūnas Gintautas Sinkevičius. Tuo pat metu buvo įžiebta kalėdinė eglė gimnazijos kiemelyje ir netrukus mugė prasidėjo.

Mugėje dalyvavo ir mokinių kūrinius pirko ne tik gimnazijos bendruomenė - moksleiviai bei mokytojai - bet ir į renginį atvykę Šilainių mikrorajono gyventojai.

Smaližiai pirko ir čia pat ragavo jaunųjų kulinarų pagamintus skanėstus, susidomėję apžiūrinėjo originalius moksleivių darbus.

,,Santaros“ gimnazijos moksleiviai jau kuris laikas remia Vaiko raidos centro gyventojus, kurdami nuotaikingus rūbelius ir žaisliukus mažiesiems. Jaunieji mugės verslininkai taip pat neliko abejingi - gautos lėšos aukotos gimnazijos globotiniams.

Per kelias valandas vykusį renginį minėto centro gyventojams paaukota kiek daugiau nei šimtas litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių