Mis stringai Lietuva darys antrą dublį

Didelio susidomėjimo susilaukęs renginys „Mis stringai“ antrą kartą bandys išsiaiškinti gražiausio užpakaliuko savininkę.

Nors kovo 10 dieną sostinės „Helios“ naktiniame klube vykusiame konkurse dalyvavo rekordinis merginų skaičius, tačiau tąkart taip ir nepavyko išrinkti gražiausio užpakaliuko savininkės.

Klubo administracija buvo priversta nutraukti renginį, kilus abejonių, ar viena iš dalyvių yra sulaukusi reikiamo amžiaus.

Renginio organizatoriams pavyko išsiaiškinti, jog mergina taip norėjo dalyvauti konkurse, jog nutarė apgauti renginio organizatorius, - registruodamasi dalyvauti konkurse nurodydama apgaulingus anketinius duomenius.

Tuo tarpu renginio organizatoriai nenuleidžia rankų ir prisimindami, sausakimšą kovo 10-sios renginį – skelbia Mis stringai“ antrąjį dublį jau artėjantį šeštadienį.

Šį kartą renginio organizatoriai tikina palikti neišdildomą įspūdį susirinkusiems dalyviams ir žada išties karšta vakarėlį ištikimiausiems klubo lankytojams, kurie į renginį galės pateks su specialiu slaptažodžiu (sekite info facebook.com helios fan page).

Pakartotiną renginį pamatysime kovo 20d., šeštadienį, į kurį taip pat kviečiamos registruotis panelės, norinčios sudalyvauti ir išbandyti save. Tačiau šį kartą renginio organizatoriai bus budresni ir kiekvienos merginos tinkamumą dalyvauti renginyje – patikrins daug kruopščiau!


Šiame straipsnyje: mis stringaistringai

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių