Ministras siūlo „lazeristams“ taikyti baudžiamąją atsakomybę

Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis mano, kad chuliganams, kurie lazeriais šviečia į Vilniaus oro uoste besileidžiančius lėktuvus, pareigūnai galėtų taikyti griežtesnę – baudžiamąją atsakomybę, teigiama pranešime spaudai.

„Mes kalbame ne tik apie pilotų, bet ir lėktuvų keleivių sveikatą bei gyvybę. Jei išdykaujantys paaugliai tokiu būdu kelia grėsmę žmonių saugumui, jiems būtų galima taikyti Baudžiamojo kodekso straipsnius, numatančius laisvės atėmimą. Pavyzdžiui, taip baudžiama už pasikėsinimą į žmogaus sveikatą ar gyvybę“, – sakė susisiekimo ministras.

Ministerija pažymi, jog Baudžiamajame kodekse taip pat numatytos realios arešto ar laisvės atėmimo bausmės už transporto eismo tvarkos ar saugumo taisyklių pažeidimus, viešosios tvarkos pažeidimus. „Esu tikras, kad pritaikius realias bausmes noras tokiu būdu išdykauti greitai praeis“, – mano ministras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

666

666 portretas
ministras debiloidas kokiu reta. irodyk kad jie sviete i lektuva ar tai i piloto akis

linkiu 666

linkiu 666 portretas
skristi tokiu lėktuvu, kurio pilotą apakina lazerio šviesa. Gaila būtų tik piloto. Tikrai pastebiu, kad komentatorius 666 yra ne tik debiloidas, bet tikrų tikriausias debilas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių