Miesto merui įteikta „Tolerancijos gėlė“

Trečiadienį Klaipėdos merui buvo įteikta „Tolerancijos gėlė“. Šį simbolį miesto vadovui įteikė Klaipėdos mokyklose veikiančių Tolerancijos centrų atstovai.

Lapkričio 22 – 23 dienomis Klaipėdoje vyko tolerancijos mugė, kurią iniciavo Gedminų pagrindinės mokyklos bei „Žemynos“ gimnazijos tolerancijos centrai. Mugėje dalyvavo moksleiviai ne tik iš visos Lietuvos, bet ir iš užsienio šalių. Renginio metu veikė dirbtuvės, kuriose jos dalyviai gamino simbolines „Tolerancijos gėles". Viena iš jų trečiadienio popietę buvo įteikta ir miesto merui Vytautui Grubliauskui.

Atsiimdamas simbolinę dovaną meras teigė, jog Tolerancijos centrų veikla užima labai svarbią vietą formuojant miestiečių požiūrį į juos supančią aplinką.

„Manau, jūsų  iniciatyva ir darbas ateityje duos labai teigiamų rezultatų, dėl kurių Klaipėdą bus galima vadinti tolerantiškiausiu Lietuvos miestu“, - kalbėjo miesto meras.

Centrų atstovai taip pat pristatė mugės metu nagrinėtas temas. V. Grubliauskas patikino, kad Klaipėdos mieste tokios iniciatyvos visad bus remiamos ir sulauks deramo dėmesio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
labai gražu liuks
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių