Mero „dovana“ mokytojams - už miesto pinigus

Vilniaus miesto pedagogai Mokytojų dienos proga pasveikinti „Siemens“ arenoje, kur šeštadienio vakarą jiems parodytas Dalios Ibelhauptaitės spektaklis-koncertas „Elektroninė operos fantazija XYZ“.

Kaip skelbia žiniasklaida, kurioje ta pati D. Ibelhauptaitė kartais režisuoja naujienas, „šį įspūdingą reginį mokytojams dovanojo sostinės meras Artūras Zuokas“.

Tačiau greičiausiai net 100 tūkst. litų viešajai įstaigai „XYZ Performace" buvo skirti ne iš mero kišenės, bet iš miesto savivaldybės biudžeto.

Dar rugsėjo mėnesį savivaldybės atstovai portalui diena.lt patvirtino, kad tiek pinigų bus skirta spektaklio kūrėjams.

Tai reiškia, kad savivaldybė šiam renginiui turėjo išleisti dar daugiau pinigų, nes renginys vyko „Siemens“ arenoje – jos šeimininkams, bendrovei Universali arena (tuometinė „Rubicon eventus“), miesto valdžia yra įsipareigojusi nuomotis patalpas įvairiems renginiams.

D. Ibelhauptaitės režisuojama elektroninė operos variacija „XYZ“ pirmą kartą visuomenei buvo parodyta pernai menų fabrike „Loftas“.


Šiame straipsnyje: ZuokasXYZIbelhauptaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

kas

kas portretas
kas yra ta Ibnhauptaitė?

idomu

idomu portretas
tsi kiek odkato Ibelhauptaite sikart mestelejo Abonentui?

kristina

kristina portretas
Siulau neuzmirsti paskaiciuoti ir informuoti, kad vienam mokytojui sitas renginys atsejo 11litu 12cnt, nes buvo isdalinta 9000 kvietimu - uz 11 litu net ir i kina pati prasciausia nenueisi, o cia dainavo is tikruju fantastiski solistai. NEGI MOKYTOJAS YRA NEVERTAS 11 LITU? Uz savo sunku ir labai atsakinga darba? Ir dar - kiekvienas mokytojas issinese namo dovanini CD, kurio verte butu 30 litu.
VISI KOMENTARAI 6

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių