Merdėjančiame Stoties turgavietės pastate rasti du lavonai

Pirmadienio popietę Kauno ugniagesiams gelbėtojams teko traukti nebaigtame statyti Stoties turgavietės pastate aptiktus du neaiškios lyties lavonus.

Kraupus radinys aptiktas Kaunakiemio gatvės 14 numeriu pažymėtame pastate. Ugniagesius gelbėtojus į pagalbą pasitelkė policijos pareigūnai.

Teisėsaugininkai išsyk negalėjo nustatyti netgi numirėlių lyties, mat palaikai buvo smarkiai suirę. Lavonai gulėjo skirtingose vietose. Vienas iškeltas iš rūsio, o kitas nukeltas nuo metalinių grotų, skyrusių pirmą ir antrą pastato aukštus.

Dažniausi lankytojai minėtame pastate - benamiai ir asocialūs asmenys. Anot kaimynystėje įsikūrusių Kaunakiemio gatvės gyventojų, neseniai prie pat minėto pastato buvo smarkiai sumuštas vyras, o po to ten rasta ir galimai nužudyta moteris.

„Dar du lavonai surasti? Apie šituos nieko negirdėjau, bet tikiu, kad taip galėjo būti, - nuostabos neslėpė garbaus amžiaus moteris. - Nueikite, pasižiūrėkite ir patys įsitikinsite, kiek ten pakampėse primesta skudurų ir kitokių rakandų. Jie ten gyvena. Ne tik nebaigtas statyti Stoties turgavietės pastatas, bet ir bendrovės „Sanitas“ nenaudojami vaiduokliais virtę du namai masina ten tuos benamius, kaip nežinia kas.“

„Kauno dienos“ žurnalistai įsitikino, kad patekti į teritoriją ir joje esančius statinius visiškai nesudėtinga, mat vartai net neužrakinti. Viduje matyti, kad ši vieta išties spėjusi pelnyti populiarumą tarp pastovios gyvenamosios vietos neturinčių asmenų.

Ikiteisminį tyrimą dėl mirties priežasties nustatymo iš Centro policijos komisariato perėmė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai. Nepaisant to, teisėsaugininkai tvirtina, kad tai dar nereiškia, jog apleistame pastate rasti žmonių kūnai galėjo būti smurtinio nusikaltimo pasekmė. Visa tai turėtų paaiškėti tyrimui įsibėgėjus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių