Meras laukia kovos su korupcija receptų

Kauno miesto meras Andriaus Kupčinsko iniciatyva miesto savivaldybė paskelbė taupymo, biurokratijos mažinimo ir pažangių idėjų konkursą „Biurokratiją įveikime kartu".

 

Meras kreipiasi į savivaldybės darbuotojus, miesto gyventojus ir visuomenės atstovus, kad šie taip pat siūlytų savo sprendimo būdus, kaip sumažinti nereikalingų biurokratinių procedūrų skaičių ir racionaliau panaudoti turimas lėšas.

Šia akcija A.Kupčinskas siekia palaikyti Europos Komisijos idėją mažinti biurokratinį aparatą. Neva tokiu būdu ir Kaunas  prisideda prie Europos Komisijos Administracinės naštos mažinimo ES veiksmų programos, kurią pernai patvirtino Europos Vadovų Taryba. Programoje numatyta iki 2012 metų 25 procentais sumažinti administracinę naštą.

Pasiūlymus, kaip sumažinti biurokratiją Kauno savivaldybėje galima siųsti šiais adresais:  meras@kaunas.lt ir sekretoriatas@kaunas.lt.

„Kauno diena" jau ne kartą rašė apie savivaldybės vadovų ketinimus mažinti administracijos darbuotojų skaičių, tačiau jis jau keletą metų tik didėja.  


Šiame straipsnyje: Meraskorupcijakonkursas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių