Melagių dienos proga spektaklis „Poliklinika“ dovanoja nuolaidą

 

Balandžio 1-osios - melagių ir visokio plauko pokštininkų dienos proga Menų spaustuvėje bus rodomas spektaklis „Poliklinika“, garantuojantis gero humoro ir vitamino C dozę.

Ištikimi „Vilniaus dienos“ skaitytojai kviečiami pasinaudoti proga pagerinti kraujotaką ir džiaugsmo apykaitą savo organizme ir, atsinešus su savimi bet kurios datos „Vilniaus dienos“ laikraštį, gauti 20 proc. nuolaidą į spektaklį.

Spektaklis „Poliklinika“ – tai jauno režisieriaus Agniaus Jankevičiaus ir keturių aktorių atlikta realybės studija, kurioje viskas, pradedant kalba scenoje ir baigiant personažų vardais – iš juokingos (kartais net pro ašaras) lietuviškos tikrovės iškirpti  vaizdai. Galbūt todėl, kad ši realybė menkai cenzūruota, spektaklis skiriamas vyresnei nei 14 metų auditorijai.

Pagal penkių jaunų žmonių asmenines patirtis ir istorijas sukurtas spektaklis „Poliklinika“ jau spėjo subrandinti savo žiūrovą ir ne kartą išgydė susirinkusiuosius galinga vitamino C doze.

Galbūt „Poliklinikos“ koridoriuose atpažinsite gydymo laukiančius savo laiptinės kaimynus ir buvusius jaunystės draugus, turguje be eilės užlendančias merginas ir fanatikus, gąsdinančius savo lunatizmu.

Režisierius kartu su savo komanda siūlo paklausyti keturių skirtingų mūsų visuomenę kankinančių ligų istorijų nuorašų: alkoholizmą pristato Sieras, gyvenantis kiekvieno miesto kiekviename name, chamizmo spindesį ir skurdą, atmieštą Bergmano „Rudens sonata“, atskleidžia Mergina, dainininkės Björk fanas atskleidžia nepagydomą gyvenimo iškeitimą į kito asmens garbinimą, o pro šalį šmėkščiojantis vaikinas-chameleonas tikrai turėtų priminti bent keletą gyvenime sutiktų tipelių, kuriuos lengviausia apibūdinti vienu žodžiu – „joks“.

Spektaklis „Poliklinika“ bus rodomas Menų spaustuvės Kišeninėje salėje balandžio 1 d. 19 val. Iš anksto bilietus galima įsigyti „Tiketoje“; bilietais su 20 proc. nuolaida pateikus „Vilniaus dieną“ bus prekiaujama valanda prieš vizitą į „Polikliniką“ renginio vietoje. Pilna bilieto kaina – 25 Lt.

 


Šiame straipsnyje: balandžio 1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių