Meilės šauklys James Bluntas koncertuos „Siemens arenoje"

Garsusis Jamesas Bluntas į savo pasaulinio turo grafiką įtraukė ir apsilankymą Lietuvoje. Kitų metų vasario 17 d. atlikėjas koncertuos „Siemens arenoje". Į turo „All The Lost Souls" koncertą Vilniuje bilietus įsigyti galima jau nuo spalio 27 d.

Debiutiniu albumu „Back To Bedlam" ir ypač singlu „You‘re Beautiful" 2005 metais išgarsėjusio atlikėjo stilius apibūdinamas kaip džiazo, roko ir soul muzikos mišinys. Be vokalinių partijų, savo koncertuose Jamesas Bluntas taip pat dažnai groja ir pianinu, gitara.

Blunto tikroji pavardė - Blountas (ji pakeista dėl muzikinės karjeros), o gimė jis Anglijoje, Tidwortho miestelyje 1977-ųjų vasario 22-ąją dieną. Jis - senų ir patyrusių armijos vadų vaikaitis, tad prieš pradėdamas muzikinę karjerą ketverius metu praleido armijoje, kur gavo kapitono laipsnį, dalyvavo NATO taikos misijoje Kosove. Būtent ši patirtis privertė jį parašyti savo kūrinį „No Bravery". Juokaudamas Jamesas viename interviu teigė, kad į jį buvo šauta daugiau kartų nei į reperį 50 Cent.

Baigęs tarnybą kariuomenėje Jamesas Bluntas pasinėrė į muzikinę karjerą. Debiutiniu jo singlu Didžiojoje Britanijoje tapo daina „High", tačiau didelio populiarumo tarp muzikos gerbėju nesusilaukė.

Ir tik daina „You‘re Beautiful" susilaukė pripažinimo ir atnešė atlikėjui šlovę ne tik Didžiojoje Britanijoje, bet ir visoje Europoje, kur tapo vienu didžiausiu 2005 metų vasaros hitu.


Šiame straipsnyje: All The Lost SoulsJames Blunt

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių