„Megoje“ - siaubingos 66,6 proc. nuolaidos

Penktadienį prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ rengiama naktinio apsipirkimo šventė „Siaubingai žemų kainų naktis su pratęsimu“.

Helovino išvakarėse drabužius, avalynę, buities reikmenis ir kitas reikalingas prekes bei paslaugas „Megos“ lankytojai galės rinktis grojant „Electric Ladies“ merginoms ir įsigyti žymiai mažesnėmis kainomis.

Penktadienį nuo 17 iki 22 val. ir šeštadienį nuo 10 iki 14 val. „Mega“ parduotuvėse prekėms, paslaugoms ir pramogoms bus taikomos iki 66,6 proc. nuolaidos. Kol moterys apsipirkinės, vyrai galės klausytis žaviųjų „Electric Ladies“ merginų, vaikai - linksmintis „Megiuke“.

„Antrus metus iš eilės Helovino išvakarėse savo lankytojus kviečiame į „Megos“ naktinio apsipirkimo šventę. Joje apsilankę svečiai turės galimybę turiningai pradėti šventinį savaitgalį. „Megoje“ jie ras gausų prekių, paslaugų bei pramogų pasirinkimą, šventinius siurprizus ir pačias geriausias kainas“, - sakė prekybos ir laisvalaikio centrą valdančios bendrovės „Baltic Red Management“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

PLC „Mega“ su nuolaida bus galima įsigyti ir kasdien naudojamų buities prekių, dekoratyvinės kosmetikos, buitinės technikos, drabužių, batų. Šventės metu ypatingas nuolaidas taikys 35 „Megoje“ veikiančios drabužių ir avalynės, 6 kūno priežiūros prekių parduotuvės, 10 aksesuarų ir dovanų salonų, 12 specializuotų parduotuvių, 4 kavinės ir restoranai bei kitos prekybos vietos.

Šventė „Siaubingai žemų kainų naktis su pratęsimu“ suteiks galimybę ne tik pigiau įsigyti prekių, bet ir sutaupyti pramogaujant. Boulingas, biliardas, kino centras „Cinamon“, restoranai bei kavinės suteiks ženklias iki 66,6 proc. siekiančias nuolaidas, todėl „Megoje“ ne tik naudingai, bet ir linksmai bus galima pradėti šventinį Helovino savaitgalį.

Prekybos ir laisvalaikio centro lankytojai galės džiaugtis ne tik iki vėlumos veiksiančių parduotuvių nuolaidomis, bet ir pramogine programa. 19 val. PLC „Mega“ pasirodys „Electric Ladies“ smuikininkės ir atliks specialią muzikinę programą. Vaikų pramogų klube „Megiukas“ vyks siautulinga raganaičių ir velniukų šventė, kurios dalyviai kviečiami atvykti pasipuošę Helovino kostiumais.

„Siaubingai žemų kainų nakties su pratęsimu“ nuolaidų sąrašą, šventės laiku galiosiantį „Megos“ parduotuvėse ir pramogų bei paslaugų vietose, galima rasti prekybos ir laisvalaikio centro interneto svetainėje www.mega.lt.


Šiame straipsnyje: mega išpardavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių