„Megoje" minima Pasaulinė širdies diena

Sekmadienį prekybos ir laisvalaikio centre „Mega" vyks renginys, skirtas Pasaulinei širdies dienai paminėti. Jo metu lankytojai galės nemokamai pasimatuoti kraujospūdį, daugiau sužinoti apie širdies ir kraujagyslių ligų profilaktiką. Lankytojus linksmins Kauno medicinos universiteto meno kolektyvai.

Šventė, kurią „Mega" rengia su Kauno medicinos universitetu ir Lietuvos širdies asociacija, prasidės 12 val. Centrinėje prekybos centro aikštėje įsikurs medikų komanda, kuri matuos kraujospūdį, kūno masės indeksą, atliks kitų tyrimų.

KMU rektorius prof. Remigijus Žaliūnas, prof. Rimvydas Šlapikas, KMU Kardiologijos būrelio studentai pasakos apie širdies ir kraujagyslių ligas bei jų profilaktikos priemones, demonstruos, kaip teisingai derinti fizinį krūvį su protiniu darbu, duos kitų vertingų patarimų. Atidūs klausytojai - suaugusieji ir vaikai - galės dalyvauti čia pat rengiamoje viktorinoje ir laimėti prizų.

Susirinkusiuosius linksmins KMU meno kolektyvai: akademinis choras „Neris", tautinių šokių ansamblis „Ave Vita", liaudiškos muzikos kapela „Kanapėlė".



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių