„Mega” kviečia į „Mamyčių akademiją“

Kiekvieno mėnesio antrąjį ketvirtadienį mamyčių laukia prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ organizuojama „Mamyčių akademija“.

Užsiėmimų metu esamos ir būsimos mamytės ne tik smagiai leis laiką, susipažins vienos su kitomis, bet ir išgirs specialistų paskaitėles ir konsultacijas apie mažylio priežiūrą ir ugdymą, mamos grožį ir sveikatą, gražiausių mamos ir vaiko akimirkų įamžinimą, psichologiją bei daugybę kitų temų.

Taip pat vyks diskusijos įvairiomis aktualiomis temomis, be to, į akademiją atėjusių mamyčių lauks specialios nuolaidos, pasiūlymai bei dovanos.

„Suvokdami, kad neinančioms į darbą besilaukiančioms moterims bei mamoms su mažais vaikais norisi pabendrauti, sužinoti, pasidalinti patirtimi su kitomis mamytėmis, nusprendėme įkurti „Mega mamyčių akademiją“. Čia esamos ir būsimos mamos galės ne tik diskutuoti, keistis patirtimi, bet ir išgirs specialistų patarimų, o svarbiausia - galės pramogauti kartu su vaikučiais, susirasti bendraminčių“, - apie idėją pasakojo Rasa Vyšniauskienė, „Megą“ valdančios bendrovės „Baltic Red“ rinkodaros vadovė.

„Mega mamyčių akademijos“ atidarymas - jau balandžio 8 dieną, 14 val. vaikų pramogų klube „Megiukas“. Mamytės laukiamos kartu su savo mažyliais! Atidarymo metu vyks loterija, kurios metu trys laimingosios mamytės laimės 50 Lt “Mega” dovanų čekį. Visos seminare norinčios dalyvauti mamytės kviečiamos iš anksto registruotis telefonu 8 37 239 000 arba el. paštu  info@mega.lt.

Balandžio 8 dieną mamytės išgirs apie kūdikio odelės priežiūrą, ankstyvąjį ugdymą ir muzikos įtaką mažyliui, specialistas kalbės apie būsimų mamų išgyvenamas baimes bei kaip jų atsikratyti, kaip prižiūrėti save prieš ir po gimdymo. Dienos pabaigoje mamytės galės paganyti akis į drabužėlių nėščiosioms kolekciją.

„Mega mamyčių akademija“ veiks visus metus, taigi mamytės galės stebėti, kaip auga jų mažyliai bei kaip keičiasi ir gražėja jos pačios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių