Medis nugriuvo ant automobilio su žmonėmis

Vakar vakare Kaune praūžusi vėtra sukėlė daug rūpesčių miesto gyventojams ir ugniagesiams gelbėtojams.

Apie 19 valandą sustiprėjęs vėjas mieste laužė senus medžius ir jų šakas. Labiausiai nuketėjo Šančių ir Panemunės rajonai.

Prie Panemunės tilto, Vaidoto ir Tilto gatvių sankryžoje vėjas nuvertė didžiulį medį ant automobilio „Mazda". Kol atvyko ugniagesiai gelbėtojai, automobilyje buvo įkalintas jo vairuotojas ir keli kartu važiavę keleiviai. Gelbėtojams nupjovus nugriuvusį medį, iš automobilio buvo išlaisvinti žmonės. Viena keleivė perduota medikams. Greitosios medicinos pagalbos automobilis ją nuvežė į Kauno medicinos universiteto klinikas.

Nugriuvęs medis prie Panemunės tilto problemų pridarė ir troleibusų parkui, nes buvo nutraukti troleibusų linijos laidai. Kol buvo likviduojami vėtros sukelti padariniai, eismas Vaidoto gatve buvo sustabdytas.

Pasak ugniagesių, iškvietimų šalinti nugriuvusius medžius vakar vakare sulaukta daug. A. Juozapavičiaus prospekte ties 44 -uoju namu medis nuvirto ant stovinčio automobilio. Ties 25-uoju namu ant automobilio nukrito nuo medžio nulūžusi šaka. Laimei, žmonės nenukentėjo.

Ugniagesiai buvo iškviesti ir į Mažąją gatvę, kur vėjas ant penkių aukštų namo atplėšė skardą. Pavojingai kabanti skarda kėlė pavojų žmonėms. Gelbėtojai saugiai ją nukėlė.

Vėtra išvertė medžius Plento gatvėje, A. Smetonos alėjoje.

Plačiau apie šeštadienį mieste siautusią vėtrą skaitykite rytojaus „Kauno dienoje“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių