Mažametės išžaginimu įtariamas garliaviškis suimtas trims mėnesiams

Kauno rajono policijos pareigūnai sulaikė mažametės mergaitės išžaginimu bei seksualiniu prievartavimu įtariamą 23 metų Garliavos gyventoją D.Skučą dar prieš Naujuosius metus.

Kauno rajono apylinkės teismas leido įtariamąjį suimti maksimaliam 3 mėnesių terminui.

D.Skučas įtariamas 2007 metais išžaginęs ir seksualiai prievartavęs 9 metų mergaitę.

„Kol kas nukentėjusiosios versija neabejojame. Kai kurios nusikaltimo aplinkybės tvirtinasi“, – paaiškino Kauno rajono policijos komisariato viršininkas Romas Oželis.

Apie patirtą skriaudą mergaitė išdrįso prisipažinti praėjus 4-iems metams. Pasak policijos viršininko, prievartautojas mergaitei grasino. Siekdamas užsitikrinti jos tylėjimą, įtariamasis reikalavo niekam nieko nepasakoti. Už paviešinimą įtariamasis žadėjo nužudyti ją ir jos artimuosius.

Ikiteisminis tyrimas policijoje buvo pradėtas po to, kai pagalbos į pareigūnus kreipėsi nukentėjusi nepilnametė ir jos mama.

Sunkų nusikaltimą garliaviškis įvykdė būdamas apsvaigęs nuo alkoholio. Savo tikslą iškrypėlis pasiekė grasinimais žudyti.

Už tokį nusikaltimą Baudžiamasis kodeksas numato iki 15 metų nelaisvės.


Šiame straipsnyje: pedofilaiseksualinė prievarta

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kavenskas

Kavenskas portretas
Kirpėjos giminaitis..!?

NV

NV portretas
kokie įdomūs Garliavos žmonės: vieną mergaitę gina nuo pedofilų kelintus metus, o šiuo atveju jokio dėmesio nerodo. Gal kada nors žmonės supras, kad tokiu nusikaltimu bet kas bet ką ir bet kada gali apkaltinti. Suims ir paskui įrodinėk, kad tu nekaltas. Įrodys - neįrodys, o tu pabandyk "atsiplauti". Vis tiek atsiras tikinčių, kad taip buvo

Jeigu

Jeigu portretas
Jei būtų išžaginimu būtų apkaltintas tiesėjas ar Seimo narys, tai trims mėnesiams būtų uždarę vaiką... į psichiatrinę ligoninę Vaiko Raidos centras. :) Vaikus reikia pagydyti nuo slogos. :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių