„Maxima“ gėjų eitynių dieną taikys nuolaidą kiaušiniams (papildyta)

„Maxima“ parduotuvėse šeštadienį, planuojamų gėjų eitynių dieną, kiaušiniai bus parduodami su 25 proc. nuolaida. Sutapimas ar apgalvota komercija?

„Maxima“ valdo dvi parduotuves, esančias arčiausiai planuojamų gėjų eitynių maršruto. Pirmoji - prie pat esančioje Vilniaus centrinėje universalinėje parduotuvėje, antroji - kiek toliau esančiame prekybos centre „Europa“. Kitų prekybos tinklų parduotuvės yra gerokai toliau.

Nors policijos atstovai pabrėžė iš įtartinų asmenų atimsiantys kiaušinius, pomidorus bei kitus daiktus, kuriais gali būti apmėtyti homoseksualai, „Maximos“ nuolaidos eitynių oponentams gali atrodyti gundančiai.

„Maxima“ nuolaidas skelbia taikanti ne tik Vievio paukštyno kiaušiniams. Ketvirtadaliu pigiau gėjų eitynių dieną galima įsigyti ir pomidorų padažo. Kitos su nuolaidomis parduodamos prekės nėra pernelyg tinkamos riaušininko arsenalui.

Prekybos tinklą valdančios bendrovės „Maxima LT“ Įvaizdžio ir komunikacijos departamento direktorė Lina Muižienė Diena.lt teigė, kad nuolaida kiaušiniams su gėjų eitynėmis niekaip nesusijusi.

Anot jos, galimybė renginio metu uždaryti vieną ar abi netoli jo maršruto esančias „Maximas“ nėra svarstoma. „Dirbsime, prekiausime kaip įprastai. Jeigu kils kokie nors neramumai, žinoma, reaguosime - kviesime policiją, papildomus apsaugos darbuotojus“, - teigė L.Muižienė.

Be dviejų „Maximų“, artimiausia parduotuvė - netoli Žaliojo tilto esantis „Ikiukas“. Beje, „Iki“ prekybos tinklas šiuo metu taip pat taiko nuolaidas pomidorų padažui, o pilną kibirėlį obuolių galima įsigyti už 11,99 Lt.


Šiame straipsnyje: Gėjaigėjų paradas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių