Lytinius organus demonstravusiam Šalčininkų gyventojui - 100 litų bauda

Šalčininkų pirminės sveikatos priežiūros centre vyras aplinkiniams demonstravo savo lytinius organus. Išsišokėlį sudrausminti buvo iškviesta policija.

Policijos pareigūnai sulaikė Šalčininkų miesto gyventoją 1976 m. gimusį I. M. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato išplatintame pranešime nurodoma, kad nors vyriškis nebuvo agresyvus, tačiau tokiais savo veiksmais pažeidė viešąją tvarką ir žmonių rimtį, o tai vertinama kaip nedidelis chuliganizmas.

Vėliau I. M. prisipažino padaręs pažeidimą. Policijos pareigūnai administracinio teisės pažeidimo bylą perdavė nagrinėti teismui.

Šių metų spalio 11 d.  Šalčininkų rajono apylinkės teismas pripažino I. M. padariusiu administracinį teisės pažeidimą, numatytą Lietuvos Respublikos administracinių  teisės pažeidimų kodekso  174 str. (nedidelis chuliganizmas) ir skyrė jam 100 litų baudą. Nutarimas gali būti skundžiamas Lietuvos vyriausiajam administraciniam teismui.

Pareigūnai ragina gyventojus nedelsiant pranešti apie pastebėtą nepadorų elgesį, nes tik tokiu būdu galima užkirsti kelią seksualiniam priekabiavimui ar net galimiems nusikaltimams.


Šiame straipsnyje: ekshibicionistas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių